Aktywne Wpisy

MonazoPL +36
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
Afrobiker +333
źródło: scaled_1000003128
Pobierz

Zdjęcie robione burakiem z grządki
#ptaki
źródło: temp_file4339445381799252402
Pobierz@powsinogaszszlaja to już drugi sezon sobie tam gniazduje. W zeszłym roku znalazłam puste gniazdo, a teraz przyłapałam na gorącym uczynku (。◕‿‿◕。)
Drozdy radzą sobie i z tymi w skorupkach.
źródło: kopciuszek-4-1
PobierzChciałem sobie na wsi zrobić taką szopę z desek, to jak zobaczyłem ceny desek w Castoramie czy innym Leroy to zwala z nóg.
Nie potrzebuję jakiś super ładnych desek. Mogą być jakieś krzywe, z korą itd. Pozostałości i tak bym spalił w piecu.
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen tak Rodzinny Ogródek Działkowy Otoczony Siatką, w skrócie RODOS xD
Nie ma plamek na brzuchu (chociaż tak siedzi, że słabo widać, ale raczej trochę by było widać).
Gniazdo też jest blisko ziemi, wygląda na umocnione gliną/błotem, schowane w
źródło: kos vs drozd - ptak i gniazda
Pobierz@Dorciqch: jak będzie wstawał to upoluj brzuch, to będzie pewność :D Chociaż może być ciężko uchwycić bez kamerki/fotopułapki. Zwłaszcza jak teraz to ma zamiar wysiadywać. No i lepiej mu za bardzo nie przeszkadzać.
Jak wydaje jakieś dźwięki to też możesz nagrać
źródło: 1000001595
Pobierz@choochoomotherfucker bo to śmieszny wyraz jest xD