Wpis z mikrobloga

• 2
@Krupier zerknęłam tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) @Hoisin_Sticky_Ribs cieszę się, że gniazduje u mnie @dzieju41 żebym kamerki się pozbyła w ciągu 24h, przez element aspołeczny działkowy? Dziękuję, postoję. Ale na bank wezmę jutro aparat i statyw, żeby strzelić lepszą fotkę
  • Odpowiedz
@Dorciqch skąd bierzecie deski?

Chciałem sobie na wsi zrobić taką szopę z desek, to jak zobaczyłem ceny desek w Castoramie czy innym Leroy to zwala z nóg.

Nie potrzebuję jakiś super ładnych desek. Mogą być jakieś krzywe, z korą itd. Pozostałości i tak bym spalił w piecu.
  • Odpowiedz
  • 1
@mk321 co za research (ʘʘ) jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia teleobiektywem. Dzisiaj tylko szybko rzuciłam okiem, cyknełam fotę telefonem i poszłam, żeby ptaszorka nie denerwować. Ptasior wydawał mi się dość jasny, stąd moje podejrzenie, że drozd, chociaż na działkach jest sporo kosów
  • Odpowiedz
Ale na bank wezmę jutro aparat i statyw, żeby strzelić lepszą fotkę

@Dorciqch: jak będzie wstawał to upoluj brzuch, to będzie pewność :D Chociaż może być ciężko uchwycić bez kamerki/fotopułapki. Zwłaszcza jak teraz to ma zamiar wysiadywać. No i lepiej mu za bardzo nie przeszkadzać.

Jak wydaje jakieś dźwięki to też możesz nagrać
  • Odpowiedz