@czasnawybory666: Wszystko bez sensu. Skoro jedna strona podważa wyniki i uważa że 200k ludzi z-----o sprawe i sfałszowali wybory, to jak łatwo będzie podważyć następne liczenie gdzie worki z głosami leżą miesiąc w jakiś nie pilnowanych piwnicach...
@czasnawybory666: no ja w 2023 roku liczyłem na akcję odkłamywania bo mnie w-------o jak się okazało że rolnicy potraktowani zielonym ładem i zalani ukraińskim zbożem przsz pis zagłosowali na pis. Ale tuskowi się nie chciało no to teraz ma za swoje. Który Polak dziś wie o co chodzi z trybunałem, za co siedział w areszcie ks. Olszewski, czemu Romanowski uciekł, kto wprowadził Zielony Ład a kto nas zalał migrantami
@czasnawybory666: to trolle. Normalnie ludzie chcą wiedzieć jaki jest prawidłowy wynik wyborów. Jeśli teraz tego nie zrobić to otworzyć furtke do dalszych fałszerstw. Pis to zlo
@czasnawybory666 całe to zamieszanie jest wystarczającym powodem by przeliczyć głosy jeszcze raz. Nie jest to zapewne jakoś duży koszt, więc dla świętego spokoju należy to zrobić.
@czasnawybory666 całe to zamieszanie jest wystarczającym powodem by przeliczyć głosy jeszcze raz. Nie jest to zapewne jakoś duży koszt, więc dla świętego spokoju należy to zrobić.
Komentarz usunięty przez autora
@czasnawybory666: Prawda jest taka, że 1000 komisji to wciąż za mało by nadgonić różnicę 370 tys. głosów
Który Polak dziś wie o co chodzi z trybunałem, za co siedział w areszcie ks. Olszewski, czemu Romanowski uciekł, kto wprowadził Zielony Ład a kto nas zalał migrantami
Pis to zlo
@Kryspin013: wystarczy, żeby w każdej z komisji było jebniętych 190 głosów.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: A tuż jest sporo. Niech sprawdzą to się przekonamy, ale ja trochę w to nie wierzę
@languser: problem jest z prawem:
https://youtu.be/Qf2bLq7Ec7E?t=185