Wpis z mikrobloga

Ruch "Ochrony" Wyborów montowali od kilkunastu lat.

@Pavulon12345:

ok, opowiedz mi jeszcze w jaki sposób "zmusili" pozostałych członków komisji, w tym tych z PO do podpisania się pod protokołami z lewymi wynikami...
A może twierdzisz że w komisjach z ramienia PO siedzieli sami debile co nie umieją rozróżnić co podpisują?
  • Odpowiedz
@henry-jest nie mam pojecia, ale ja sie nie znam.
Natomiast FAKTY: w 13 badanych komisjach wynik zmienil sie z 8000 Nawrocki i 5000 Trzaskowski dokladnie odwrotne dane.
Czyli 6000 glosów róznicy w zaledwie 13 komisjach!!
  • Odpowiedz
Widać tryb "Self-destruction" w KO właśnie został odpalony.

@Lumberjack91: p---------e typu Hołownia. Do przegranych wyborów właśnie pchał się tym że rząd vyl p---a. Trzeba było odwalić Sienkiewicza i zrobić porządek od razu, a nie się szczypać z pisowskimi złodziejami.
  • Odpowiedz
nie mam pojecia, ale ja sie nie znam.

to ja ci wytłumaczę - nie jest możliwe aby członkowie komisji z ramienia KO podpisywali w całym kraju nieprawdę na niekorzyść swojego kandydata. A pod każdym protokołem wszyscy musieli sie podpisac.
Nie ma w historii znanego przypadku, aby opozycja sfałszowała wybory. To co bredzicie to jest PeOwska wersja brzozy smoleńskiej a Giertych to wasz Macierewicz. Robicie z siebie debili, ale to wasza sprawa.

Natomiast FAKTY: w 13
  • Odpowiedz
@Pituch no, to teraz poczytaj o przyczynie chęci odwołania tego rządu i dlaczego w tym momencie głosowanie za jego odwołaniem było niewłaściwe moralnie.

I jak chcesz uzyskiwać obiektywne odpowiedzi, to nie zadawaj pytań z tezą.
  • Odpowiedz
ok, opowiedz mi jeszcze w jaki sposób "zmusili" pozostałych członków komisji, w tym tych z PO do podpisania się pod protokołami z lewymi wynikami...

A może twierdzisz że w komisjach z ramienia PO siedzieli sami debile co nie umieją rozróżnić co podpisują?

@henry-jest: debile czy nie debile, efekt jest taki, że nastąpiły fałszerstwa, dotychczas udowodnione w kilkunastu komisjach i trzeba sprawdzić jaka była skala tego. Jak dla mnie ci członkowie
  • Odpowiedz
@henry-jest no dobra, ale przecież w komisji wyborczej nie jest chyba tak, że każdy z członków komisji przelicza wszystkie głosy? bylem kiedyś w komisji do sejmu i pamiętam że każdy miał swoją kupkę kart do głosowania którą potem rozkładał, ale nie pamiętam czy się sprawdzaliśmy
  • Odpowiedz
@szmichal: i co, i po przeliczeniu, jak Nawrocki dalej będzie zwycięzcą, to się temat zakończy?

I co to za podejście, że jak SN powie nie to i tak będą liczyć? To na ch*j się pytać?
  • Odpowiedz