Aktywne Wpisy

uncle_freddie +1120

ZebrakZKambodzy +61
#raportzpanstwasrodka Nie klikniesz plusa? Obudzisz się obok tego przystojnego dżentelmena, który nie daje parówek za darmo.
źródło: Alfa_Romeo
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Alfa_Romeo
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1000055339
Pobierz@Pavulon12345:
ok, opowiedz mi jeszcze w jaki sposób "zmusili" pozostałych członków komisji, w tym tych z PO do podpisania się pod protokołami z lewymi wynikami...
A może twierdzisz że w komisjach z ramienia PO siedzieli sami debile co nie umieją rozróżnić co podpisują?
źródło: image
PobierzNatomiast FAKTY: w 13 badanych komisjach wynik zmienil sie z 8000 Nawrocki i 5000 Trzaskowski dokladnie odwrotne dane.
Czyli 6000 glosów róznicy w zaledwie 13 komisjach!!
@Lumberjack91: p---------e typu Hołownia. Do przegranych wyborów właśnie pchał się tym że rząd vyl p---a. Trzeba było odwalić Sienkiewicza i zrobić porządek od razu, a nie się szczypać z pisowskimi złodziejami.
to ja ci wytłumaczę - nie jest możliwe aby członkowie komisji z ramienia KO podpisywali w całym kraju nieprawdę na niekorzyść swojego kandydata. A pod każdym protokołem wszyscy musieli sie podpisac.
Nie ma w historii znanego przypadku, aby opozycja sfałszowała wybory. To co bredzicie to jest PeOwska wersja brzozy smoleńskiej a Giertych to wasz Macierewicz. Robicie z siebie debili, ale to wasza sprawa.
I jak chcesz uzyskiwać obiektywne odpowiedzi, to nie zadawaj pytań z tezą.
źródło: temp_file7111194938200250279
Pobierzźródło: temp_file2039333963508141783
Pobierz@NinjaVanilla: a tak z ciekawości, gdzie tu widzisz podobieństwo do tamtej sytuacji?
@henry-jest: debile czy nie debile, efekt jest taki, że nastąpiły fałszerstwa, dotychczas udowodnione w kilkunastu komisjach i trzeba sprawdzić jaka była skala tego. Jak dla mnie ci członkowie
@NinjaVanilla: a co mamy zostawić te przeliczenia robione przez pisowskich akolitów?
I co to za podejście, że jak SN powie nie to i tak będą liczyć? To na ch*j się pytać?
Komentarz usunięty przez moderatora