Wpis z mikrobloga

Tak się kończy wyniesione z PRLu przekonanie, że jak się ma samochód to jest się kimś, kimś ważniejszym od innych.
Polski kierowca nie zna przepisów, polski kierowca, musi się bać konsekwencji.

Agresywnych patokierowców, klasycznie blokuję.

#polskiedrogi #samcohody #kierowcy #rower
reddin - Tak się kończy wyniesione z PRLu przekonanie, że jak się ma samochód to jest...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
ale trzeba mieć nudne życie żeby tak gonić samochód xd

@Emble: Ale trzeba mieć brak wyobraźni, żeby nie załapać, że tam po prostu jadę. Boli Cię, że kierowca świętego samochodziku został słusznie ukarany.
  • Odpowiedz
  • 28
@reddin boli mnie ze przez pryzmat takich roszczeniowych dzbanów jak ty kierowcy samochodów patrzą na mnie jako rowerzystę. Zahamowal przed Tobą? Zahamował. Masz nagranie, zgłoś na policję i daj facetowi spokój a nie gonisz go i powtarzasz jak mantrę "kto był po prawej stronie" chociaż nie ma tam skrzyżowania równorzędnego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 9
boli mnie ze przez pryzmat takich roszczeniowych dzbanów jak ty kierowcy samochodów patrzą na mnie jako rowerzystę.

Jakie mam tu roszczenia?

Zahamowal przed Tobą? Zahamował. Masz nagranie, zgłoś na policję i daj facetowi spokój a nie gonisz go i powtarzasz jak mantrę "kto był po prawej stronie"

@
  • Odpowiedz
  • 4
A jak przejde na czerwonym, dostane mandat, to tez bedziesz za mna biegl pol miasta i wrzucal to potem na wykop?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SzejtanekII: Będę robił co będę chciał. Patologia drogowa musi być tępiona. Nawet jeśli ciebie to boli. Albo tym bardziej.
  • Odpowiedz
  • 2
Zwyczajnie mnie smieszysz. Masz nagrane - wyslij na policje i tyle. A nie jedziesz za gosciem i swoje madrosci mu wykladasz, zeby zebrac filmikami o atencje

@SzejtanekII: Został zgłoszony, został ukarany, co widać na początku filmu, teraz służy za przykład. A spinasz się bo się z nim utożsamiasz.
  • Odpowiedz