Tak się kończy wyniesione z PRLu przekonanie, że jak się ma samochód to jest się kimś, kimś ważniejszym od innych. Polski kierowca nie zna przepisów, polski kierowca, musi się bać konsekwencji.
@reddin boli mnie ze przez pryzmat takich roszczeniowych dzbanów jak ty kierowcy samochodów patrzą na mnie jako rowerzystę. Zahamowal przed Tobą? Zahamował. Masz nagranie, zgłoś na policję i daj facetowi spokój a nie gonisz go i powtarzasz jak mantrę "kto był po prawej stronie" chociaż nie ma tam skrzyżowania równorzędnego ( ͡º͜ʖ͡º)
boli mnie ze przez pryzmat takich roszczeniowych dzbanów jak ty kierowcy samochodów patrzą na mnie jako rowerzystę.
Jakie mam tu roszczenia?
Zahamowal przed Tobą? Zahamował. Masz nagranie, zgłoś na policję i daj facetowi spokój a nie gonisz go i powtarzasz jak mantrę "kto był po prawej stronie"
@reddin: Zwyczajnie mnie smieszysz. Masz nagrane - wyslij na policje i tyle. A nie jedziesz za gosciem i swoje madrosci mu wykladasz, zeby zebrac filmikami o atencje
Zwyczajnie mnie smieszysz. Masz nagrane - wyslij na policje i tyle. A nie jedziesz za gosciem i swoje madrosci mu wykladasz, zeby zebrac filmikami o atencje
@SzejtanekII: Został zgłoszony, został ukarany, co widać na początku filmu, teraz służy za przykład. A spinasz się bo się z nim utożsamiasz.
Polski kierowca nie zna przepisów, polski kierowca, musi się bać konsekwencji.
Agresywnych patokierowców, klasycznie blokuję.
#polskiedrogi #samcohody #kierowcy #rower
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Emble: Ale trzeba mieć brak wyobraźni, żeby nie załapać, że tam po prostu jadę. Boli Cię, że kierowca świętego samochodziku został słusznie ukarany.
Jakie mam tu roszczenia?
@
ty wyjezdzales z tego klepiska?
https://www.google.com/maps/@54.600482,18.2447071,3a,47.9y,146.2h,87.79t/data=!3m7!1e1!3m5!1sQXSl5Y3VH73gGNILd_I6bw!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D2.2140734717690975%26panoid%3DQXSl5Y3VH73gGNILd_I6bw%26yaw%3D146.19794898709415!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDYxNy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
@WykopanyDzon: Włączyłem się ze zjazdu.
@SzejtanekII: No niestety, tacy ludzie tylko taki język rozumieją.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SzejtanekII: Będę robił co będę chciał. Patologia drogowa musi być tępiona. Nawet jeśli ciebie to boli. Albo tym bardziej.
@eugeniusz_geniusz: Tu nie ma wymuszenia, jest art 24 p 2 PoRD linia p-4 oraz Art 26 p3 u 1 PoRD oraz KW 141
@SzejtanekII: Został zgłoszony, został ukarany, co widać na początku filmu, teraz służy za przykład. A spinasz się bo się z nim utożsamiasz.
Oho, psycholog na pokladzie