Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

gerwazy-oko +57
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polski kierowca nie zna przepisów, polski kierowca, musi się bać konsekwencji.
Agresywnych patokierowców, klasycznie blokuję.
#polskiedrogi #samcohody #kierowcy #rower
Że typowy petrowykopek nie jest bezkarny.
@Misiopysioo: Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy. Do tego Policja nie podziela twoich teorii a kierowca mandat przyjął, choć liczyłem, że sprawa trafi do sądu.
źródło: Screenshot From 2025-06-24 17-38-07
Pobierz@Misiopysioo: Ja już byłem na drodze z pierwszeństwem. Ja wiem, że ludzie mają problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale z oglądaniem ze zrozumieniem? Zresztą nie wymuszenie jest tu wykroczeniem a art 24 p 2 PoRD linia p-4 oraz Art 26 p3 u1 PoRD oraz KW 141
@Misiopysioo: Wyjeżdżanie z drogi podporządkowanej to też włączanie się do ruchu. Jak się włączał to ja już jechałem drogą
@Emble: Ciągle czekam aż napiszesz jakie są moje roszczenia.
Jechał za gościem dać mu szanse na poprawe. Ale święty kierowca zamiast powiedzieć, sorki mam zły dzień i nie zauważyłem cie w pierwszej chwili to wolał się zesrać i dostać mandat niż przyznać się na miejscu do błędu
Czyli faktycznie masz nudne życie ale mój komentarz usunąłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Misiopysioo: Można się włączyć do ruchu na drogę z pierwszeństwem. Ale to nie ma znaczenia żadnego tutaj.
@Misiopysioo: Kto pierwszy ten lepszy, ja byłem pierwszy bo kierujący Toyotą musiał jeszcze ustąpić czerwonemu i mi. Proste. Ja wiem, że ciężko uznać, że rowerzyści mają takie same
Nie.
Gdybym się odwołał, to gość nie ma prawka.
źródło: image
Pobierz@Emble: Nadal czekam na odpowiedź jakie to mam roszczenia.