Aktywne Wpisy

Gran +375
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +271
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

Ktoś śledzi #duolingo ?
Czemu spada od ponad 2tyg?
1. Totalnie odklejona wycena P/E na poziomie 235
2. Konkurencja -Google i inni planują wdrożyć podobne rozwiązania oparte na AI
@DAS_REICH: nie pierwsza i nie ostatnia spółka ze wskaźnikami w kosmosie
Wiele z nich dłuuugo tak ciagnie i ma wywalone na jakies tam hasła o wskaźnikach
źródło: image_picker_9E7D0215-5CD2-4A75-A965-221067E0DA8E-37808-0000060BEFA049D3
Pobierz1. JPMorgan w kwietniu ocenilo, że akcje Duolingo są przeszacowane. I w sumie od miesięcy słychać takie głosy, że wycena akcji Duo jest absurdalna.
2. Jedne z zalozycieli Duolingo w ostatnich miesiacach sprzedawał swoje akcje
3. Drama z AI, która fatalnie wpłynęła na wizerunek firmy. Mimo że nie to zostało powiedziane, to do wielu ludzi dotarła informacja, że firma chce zwalniać pracowników i zastępować ich AI.
No i generalnie
źródło: temp_file7578527372118372791
Pobierz