Wpis z mikrobloga

W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.

Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki "na osiemnastkę". Madkobosgo xD mózgi przepalone brainrotem jak skibidibi. W ogóle ciekawostka: słownictwo, które teraz jest kojarzone z gen alpha (nazwa chyba pochodzi od analfabeci xD) to w rzeczywistości słownictwo internetowe sprzed 10-15 lat. Z tą różnicą, że wtedy to było wstyd mówić to na żywo i gadało się tak tylko grając w gierki. Zwykle było tak, że rzeczy fajne dla starego pokolenia stają się niefajne dla młodszego pokolenia. A tu na odwrót: niefajne rzeczy są traktowane jako fajne xD

Anyway, odszedłem od tematu. Jako stary dziad w okolicach 30stki to wolałbym być z 30letnią zdepresiałą kasjerką z żabki niż z czymś takim jak pic rel.

#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
SzubiDubiDu - W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie. 

Ja p----...

źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136

Pobierz
  • 212
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 92
@SzubiDubiDu

Nie wiem skąd się wzięło, że mężczyzn najbardziej pociągają kobiety w najbardziej płodnym okresie ich życia, kiedy są najbardziej atrakcyjne i mają biologicznie największe szanse na ewentualne urodzenie bez większych bólów i komplikacji zdrowego, silnego dziecka. Zagadka, którą najtęższe głowy nie rozwiązały do dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogłeś coś jeszcze o groomingu wspomnieć.
  • Odpowiedz
Jako stary dziad w okolicach 30stki to wolałbym być z 30letnią zdepresiałą kasjerką z żabki niż z czymś takim jak pic rel.

@SzubiDubiDu: Problem w tym, że większość obecnych 30 latek wygląda na 40+.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: chodzi o to, że jak już masz i tak odwalać fikoły, żeby zakisić ogóra, to jakoś chętniej się to robi dla młodszych. Zdecydowana większość kobiet w moim wieku, nie pociąga mnie na tyle, żeby mi się chciało kiwnąć palcem, żeby je poderwać. Mówimy o ogólnej sytuacji, w której to facet musi się starać o kobietę.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: ja jeszcze jak najbardziej rozumiem, że ktoś by chciał jedna z nich brać.
Ale już przebywając w środku całego takiego grona to po jakimś czasie dusza by zaczęła opuszczać moje ciało xD.
  • Odpowiedz
chodzi o to, że jak już masz i tak odwalać fikoły, żeby zakisić ogóra, to jakoś chętniej się to robi dla młodszych.

@gokotgo: aborcja aborcją, ale to jest istotnie piekło mężczyzn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
mózgi przepalone brainrotem jak skibidibi

@SzubiDubiDu: Okolice trzydziestki here - jest w tym co piszesz trochę prawdy, ale aspekt dyskwalifikujący większość rówieśniczek to to że są po prostu nudne: ich tematy to mieszkania, śluby, dzieci i to tyle. Ciekawsze kobiety w tym wieku są w długotrwałych związkach bo zostały zgarnięte z rynku wcześniej. Wolne młodsze częściej są jeszcze zainteresowane życiem i jest szansa że się to utrzyma
  • Odpowiedz
słownictwo, które teraz jest kojarzone z gen alpha (nazwa chyba pochodzi od analfabeci xD)

Madkobosgo xD mózgi przepalone brainrotem jak skibidibi.

@SzubiDubiDu: Przyganiał kocioł garnkowi.
  • Odpowiedz
jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno.

@SzubiDubiDu: małolata ma szansę (niewielką) jeszcze zmądrzeć, a stara raszpla jaka była taka będzie i jej nie zmienisz bo jest silna & niezależna
  • Odpowiedz
A rówieśniczki przepraszam lepsze? Wierzą w horoskopy, kryształy, olejki na raka, manifestacje, afirmacje, gwiazdy, fusy z kawy, nie szczepią się i dzieci też nie planują (niezależnie od tego jaki mają tytuł naukowy, SM robi swoje i ryje im łby). Są roszczeniowe, wszystko im się należy, wszystko jest Twoją winą, najlepiej milcz i płać. A o przebiegu już nawet nie wspomnę...

@bottlecorck2-0-asdasdasd: I wszystkie takie są? Kto to plusuje xD
  • Odpowiedz
@Goronco

@SzubiDubiDu no ale co to ma udowodnić? xD

Że niby nie znajdziesz tępej szlory podchodzącej pod trzydziestkę? Tak samo jak nie znajdziesz ogarniętej dwudziestki?

Oczywiście że są młode ogarnięte i stare jebniete ale jednak wśród młodszych więcej ma poprostu wprane poglady neo lewackie typu "ratujmy kotki " ale aborcję sobie zrobi 5 razy bo dziecka nie szkoda
I nie zanim jakiś głupek przyjdzie i powie "co masz do zwierząt
  • Odpowiedz