@anomalia_: wbiłem właśnie chwilę przed tym pitem, czytałem czat, słuchałem komentatorów i ni c---a się nie dowiedziałem czy oni odsłużyli już tę karę czy nie xd mogliby chociaż dać jakąś grafike przy live timingu czy kara na kimś wisi
@remass: bo to organizatorzy zawalili, oficjalny komunikat o tym że nieodsłużona kara zostanie dodana do czasu przyszedł dosłownie o 15:57
imo to w ogóle powinni zdyskwalifikować 911 za coś takiego, nie może być tak że team nie odbije kary i liczy na jakieś losowe zdarzenia, na ostatniej zmianie Estre kilkukrotnie jechał zderzak w zderzak z Lindem więc różnie mogło być
@johnkashtan: masakra z tym komunikatem - oglądasz sobie ostatnie pół godziny podjarany bo jest blisko żeby się na koniec dowiedzieć że żadnego ścigania realnego to nie było xd.
Ja się nie orientuje w endurance totalnie, w regulaminie nie mają nic o czasie w jakim mają odsłużyć karę? W f1 są 3 okrążenia na te grubsze kary
#nurburgring
Edit: nie xd
https://x.com/IntercontGTC/status/1936779672496361826
Źle się zestarzało xd
imo to w ogóle powinni zdyskwalifikować 911 za coś takiego, nie może być tak że team nie odbije kary i liczy na jakieś losowe zdarzenia, na ostatniej zmianie Estre kilkukrotnie jechał zderzak w zderzak z Lindem więc różnie mogło być
Ja się nie orientuje w endurance totalnie, w regulaminie nie mają nic o czasie w jakim mają odsłużyć karę? W f1 są 3 okrążenia na te grubsze kary