Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaka dzielnica Krakowa do życia? We wrześniu przeprowadzam się za pracą na Nowej Hucie, a w październiku zaczynam studnia na Politechnice Krakowskiej. Szukam spokojniej i zielonej dzielnicy, bez blokowisk. Mam samochód. Przy okazji, czy zarobki na poziomie 10000 netto pozwolą na w miarę norlamne życie? Nie imprezuje i bez nałogów.
#krakow #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przy okazji, czy zarobki na poziomie 10000 netto pozwolą na w miarę norlamne życie? Nie imprezuje i bez nałogów.

@mirko_anonim: Bycie w 10% najlepiej zarabiających w tym kraju, absolutnie nie pozwala na normalne życie. Szykuj się na dietę czokoszokową i obczaj najlepsze miejscówki na żebranie, ja p------e.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dzielnica bez blokowisk Krakowie moze byc ciezko. Jak juz to cos obok Błoni (wola Justowska) ale ceny i dojazdy do Politechniki/Huty to bedzie masakra. Skoro praca w NowejHucie i studa na Politechnice Krakowskiej to ja bym poszukal raczej czegos jednak Nowej Hucie :) Cos obok zalewu Nowohuckiego znajdzie sie napewno.
  • Odpowiedz