Wpis z mikrobloga

@Huptys: zrobić taki giga wertykalny materiał na youtube z jego wpadkami, niewiedzą, ignorancją, wybuchami złosci na maćkow. Byłby hit. Ja się niestety nie podejmę, ale zarzucam pomysł. LUDOS!
  • Odpowiedz
Wiemy, że lubisz się wspomagać

@Huptys: O widzisz.... Dla mnie zdecydowanie bardziej interesujący był moment kiedy Kiszak wspomniał o pamięci złotej rybki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Popatrz, jeśli jesteś fanem jakiegoś nurtu tudzież jak on kreujesz się na fana RPG i przejdziesz jakąś grę lub analogicznie przeczytasz książkę, film lub serial obejrzysz, przesłuchasz jakąś piosenkę to raczej nie zapominasz tego treści do stopnia takiego, że ktoś
  • Odpowiedz
no chyba ze wspomagasz sie summonami to juz jestes tatagejmer i psujesz gejming ja p------e ja czasem nie moge z tego typa xD

@xXxV4r3l5ExXx: Dobrze, że oni nie psują gejmingu xD Na przykład nagrywając ponad 20 filmów o AC Shadows przez 3-4 dnia a tego dokonał tylko sam Kiszak. Albo mówiąc ludziom, że coś podobają im się jakieś gry bo nie znają definicji gatunku jak to kiedyś zrobił Kiszak mówiąc
  • Odpowiedz
Popatrz, jeśli jesteś fanem jakiegoś nurtu tudzież jak on kreujesz się na fana RPG i przejdziesz jakąś grę lub analogicznie przeczytasz książkę, film lub serial obejrzysz, przesłuchasz jakąś piosenkę to raczej nie zapominasz tego treści do stopnia takiego, że ktoś ci musi pomagać zwłaszcza jeśli jesteś true fanem i prawdziwym graczem na którego on się ponownie kreuje.

@Cztero0404:
h.....y - >Popatrz, jeśli jesteś fanem jakiegoś nurtu tudzież jak on kreujesz się na ...

źródło: 37281629.5_tenor

Pobierz
  • Odpowiedz
@MemeFairy: Powinnismy zacząć oceniać oddanie w huptysiach ( ͡° ͜ʖ ͡°) - skala od 1-10.

Obawiam sie ze ludo-komando dostaloby max 2/10 huptysia w kategorii "Gracz"
Ale za to 10/10 huptysia w kategorii "sojowe latte gamingu, czyli "elitaryzm" giereczkowy stosowany"
  • Odpowiedz