Wpis z mikrobloga

@chromypies: Jak wygodniej w mokrych gaciach, które ci się lepią do ciała? Do tego blade uda. Naprawdę nie kumam. Sam nie mam wielkiego, średnia europejska, ale wyjebongo. Slipy rządzą. Do tego bokserki i szorty powodują, że moszna się rozciąga tak jak babom c--e.
  • Odpowiedz
@PociskV2: szorty do kąpieli są z innego materiału i często są tam jakieś dwie warstwy żeby się to nie kleiło właśnie. Lepiej żeby sobie jaja wisiały i się chłodziły niż grzały dociśnięte do ud czy krocza. Ja dawno porzuciłem slipy na rzecz bokserek i to jest game czendżer. Na basen czy plażę to rozumiem, że komuś slipy do pływania bardziej odpowiadają, ale pod spodnie? Absurd.
  • Odpowiedz
  • 4
@PociskV2 są luźniejsze, wygodniejsze, mają kieszenie, no i jak jest upał to szybciutko wyschną i wyglądasz normalnie jak człowiek, możesz nawet tak wyjść z plaży i nie wyglądasz jak Janusz wąsaty w slipach xd
  • Odpowiedz
@PociskV2: gościu, to są spodenki do pływania które momentalnie wysychają.i nic się nie lepi, dodatkowo nie sciskają fujary, nie podwijają się i mają kieszenie. Spróbuj, a nie krytykujesz coś czego nie nosiłeś
  • Odpowiedz
@Cyk_dwujeczka: Zakładałem kiedyś nad wodę do jakiejś siatkówki plażowej, ale w życiu bym nie pomyślał, żeby w tym pływać. Jak ci kąpielówki coś ściskają, to kup sobie nowe, zamiast zakładać za małe po bracie.
  • Odpowiedz