Wpis z mikrobloga

@nairoht dokładnie tak będzie. Ufg wypłaci, a później może odzyska a może nie, stąd tak wysokie kary za brak OC, bo takich przypadków są tysiące.
  • Odpowiedz
  • 3
@Rozdeptany_Jez: no brak oc, brakiem oc ale rozwalił 3 auta więc tak j/w Mirki pisały i tak jak sądziłem ufg bedzie ścigać go regresem za naprawę, jak masz OC i n------y rozwalisz komuś auto to też ubezpieczyciel ciebie ściga
  • Odpowiedz
@mandoly768: Błąd, UFG wypłaci za szkody na mieniu o ile znany jest sprawca, a jeśli sprawca nieznany to wtedy tylko za szkody na zdrowiu i życiu.

(Czasami jak poszkodowany ma AC, to UFG odpisuje żeby zlikwidować z AC a Oni pokryją różnicę w składce w kolejnym roku).
  • Odpowiedz
@nairoht: Sam nie wiem co o tym myśleć.
Tego cwela w passacie policja powinna przejąć z drona, zamiast jeden typ widząc drugiego na zderzaku z---------ć jak dzban, a tamten drugi niczym prezent choinkowy czuć się upoważnionym za nim.
Przecież cała ta sytuacja tylko ich obu nakręcała
  • Odpowiedz
  • 1
@interpenetrate: A ja tam rozumiem, facet z nagrania zaczął za nim jechać bo mu wjechał w przód i sobie odjechał jak nie masz AC to później nie znajdziesz nikogo i zostajesz z naprawa na własny koszt A teraz głupie lakierowanie elementu to 1500zl średnio. Filmik pokazuje też jak mało policji jest ze dyżurny będąc na linii z gościem nie mógł ogarnąć patrolu gdzieś blisko. IMHO kierowca nagrywajacy bardzo opanowany jak
  • Odpowiedz