@Wolfr: chciałbym, jakbym poszedł na medycynę to potem na pewno specjalizacja z proktologii, potem doktorat z tematów okołoodbytowych, już mam nawet kilka tytułów w głowie: - Biomechaniki defekacji, a mikrourazy okolic odbytu - kierunki nowoczesnej profilaktyki - Zakażenia okołoodbytnicze - epidemiologia, czynniki ryzyka i skutecznośc interwencji higienicznej - Wpływ nawyków higienicznych na częstość występowania hemoroidów u dorosłych pacjentów
@Cody_Rhodes: oglądałem ostatnio! I to nie takie głupie, dosłownie czułem się jakbym był Randy'm, mam nadzieję, że korporacje big toilet paper mnie nie uciszą za prawdę
@LudzieToDebile Dokładnie, bidetki są cudownym wynalazkiem, nawet i do małych łazienek, bieda albo mały metraż nie powinny zwalniać z czystości i higieny. Przecież nikt nie lubi jakiś "śmierdzących żulów" którzy podchodzą po drobniaki. Dlaczego mamy być śmierdzącymi żulami z rozmazanym kałem na dupie?
@Cody_Rhodes: mnie przekonał, Geberit aquaclean alba niedługo zagości w nowej łazience. Myślałem jeszcze nad Grohe sensia pro, bo więcej bajerów, ale ponoć suszenie klapa, a sama jakość mi się nie podobała w sklepie.
@niochland widzę że ty z kolei chcesz sprzedawać bidety. ale już spotykałem się z tą krytyką samego papieru toaletowego i używam zawsze nawilżanych chusteczek. od tamtego czasu i pewne problemy mniej się odzywają. i to nie specjalne chusteczki w granatowym opakowaniu tylko zwykłe które pomagają dokładniej się podetrzeć
@niochland: Juz od dawna nie wyobrazam sobie, aby wycierac dupsko na sucho zwyklym papierem. Polecam wilgotne chusteczki. Czasem jak nie ma i jest dostep do biezacej wody, to zwilzam woda zwykly papier toaletowy, tez robi robote.
@niochland: bidet w porównaniu z toaletą myjąca to barbarzyństwo. Polecam zrobić to porządnie i zrobić toaletę myjącą (bez żadnych zbędnych bajerów i przepłacania)
@PoteznaBorowka: @niochland branie osobnego bidetu jest bez sensu, lepiej kibel z deska myjącą. Taniej produkt, taniej robota, zajmuje mniej miejsca w lazience, nie trzeba się przesiadać. Bidet jest przedawnionym wynalazkiem.
Polacy powinni zrobic upgrade ze zwyklych kiblu od razu na takie, jak Afryka od razu stawia maszty 5G pomijajac poprzednie etapy rozwoju
@niochland Tak tak tak, dokładnie tak, że wszystkim się zgadzam. Na palcach jednej ręki mogę zliczyć łazienki w Polsce, w których byłam i był bidet. O, to doskonały przykład, dlaczego podróże kształcą XD teraz będę mieć nową łazienkę i uparłam się właśnie na ten pistolet bidetkę, komfort życia mi wzrośnie stopro
"Japanese toilet" chyba
źródło: image
Pobierz@Wolfr: chciałbym, jakbym poszedł na medycynę to potem na pewno specjalizacja z proktologii, potem doktorat z tematów okołoodbytowych, już mam nawet kilka tytułów w głowie:
- Biomechaniki defekacji, a mikrourazy okolic odbytu - kierunki nowoczesnej profilaktyki
- Zakażenia okołoodbytnicze - epidemiologia, czynniki ryzyka i skutecznośc interwencji higienicznej
- Wpływ nawyków higienicznych na częstość występowania hemoroidów u dorosłych pacjentów
@LudzieToDebile Dokładnie, bidetki są cudownym wynalazkiem, nawet i do małych łazienek, bieda albo mały metraż nie powinny zwalniać z czystości i higieny. Przecież nikt nie lubi jakiś "śmierdzących żulów" którzy podchodzą po drobniaki. Dlaczego mamy być śmierdzącymi żulami z rozmazanym kałem na dupie?
Dosłownie
źródło: cristina-bidetka-z-mieszacze_160239
PobierzMyślałem jeszcze nad Grohe sensia pro, bo więcej bajerów, ale ponoć suszenie klapa, a sama jakość mi się nie podobała w sklepie.
Kto normalny skrobie dupsko suchym papierem? ( ಠ_ಠ)
Polacy powinni zrobic upgrade ze zwyklych kiblu od razu na takie, jak Afryka od razu stawia maszty 5G pomijajac poprzednie etapy rozwoju