Aktywne Wpisy

EpicSlavsquat +70
źródło: 1000077284
Pobierz
Teuvo +160
ile jeszcze wtyczek do przeglądarki potrzeba żeby normalnie można było z youtube korzystać
j---ć google, nienawidzę tych wszystkich korpogówien
j---ć google, nienawidzę tych wszystkich korpogówien

"Japanese toilet" chyba
źródło: image
Pobierz@Wolfr: chciałbym, jakbym poszedł na medycynę to potem na pewno specjalizacja z proktologii, potem doktorat z tematów okołoodbytowych, już mam nawet kilka tytułów w głowie:
- Biomechaniki defekacji, a mikrourazy okolic odbytu - kierunki nowoczesnej profilaktyki
- Zakażenia okołoodbytnicze - epidemiologia, czynniki ryzyka i skutecznośc interwencji higienicznej
- Wpływ nawyków higienicznych na częstość występowania hemoroidów u dorosłych pacjentów
@LudzieToDebile Dokładnie, bidetki są cudownym wynalazkiem, nawet i do małych łazienek, bieda albo mały metraż nie powinny zwalniać z czystości i higieny. Przecież nikt nie lubi jakiś "śmierdzących żulów" którzy podchodzą po drobniaki. Dlaczego mamy być śmierdzącymi żulami z rozmazanym kałem na dupie?
Dosłownie
źródło: cristina-bidetka-z-mieszacze_160239
PobierzMyślałem jeszcze nad Grohe sensia pro, bo więcej bajerów, ale ponoć suszenie klapa, a sama jakość mi się nie podobała w sklepie.
Kto normalny skrobie dupsko suchym papierem? ( ಠ_ಠ)
Polacy powinni zrobic upgrade ze zwyklych kiblu od razu na takie, jak Afryka od razu stawia maszty 5G pomijajac poprzednie etapy rozwoju