Aktywne Wpisy

korbixon +167
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz
Shatter +49
Zabij człowieka
Zlec spalenie zwłok w piecu
4 lata więzienia, bo człowiek był mały
Wtf?
#prawo #patologiazewsi #kryminalne
Zlec spalenie zwłok w piecu
4 lata więzienia, bo człowiek był mały
Wtf?
#prawo #patologiazewsi #kryminalne
źródło: temp_file1202757512203063327
Pobierz

#polityka
@ojciec_wzdety_: Wkleiles mi film z dziwadłem i nazywasz to argumentembza tym, że Trzaskowski jest tęczowy?
@ojciec_wzdety_: Tarczyński którego cytowalem powyżej xd
@ojciec_wzdety_: Po co, skoro napisałeś, że nikt nie ma go za homosia a udowodniłem, że kłamiesz? Xd
@ojciec_wzdety_: Jeszcze raz ci powtórzę, bo waszemu rodzajowi trzeba nieskomplikowanie i powolutku: Tarczyński, powyżej, dowód xd
Przecież typ jest ewidentnie trollem po
źródło: bf2b8a84b9c4cea7b8ba7a55da1db1c509a62b435c2976934e46770125dcb209
Pobierz@misiopysio: Tak tak, partia która ma służby, adminsitracje i instrastrukture dała sobie sfałszować wybory xDDDD Tusko-szury nie zawodzą xD
@LubieSzaszylkiZLublina: I przegrywasz dyskusje z trollem? Xd Nisko sobie stawiasz poprzeczkę, skoro tak łatwo cię cisnąć
@misiopysio: Hahaha, musisz bekę kręcić, bo niemożliwe, że jesteś tak głupi xd Tęczowy Rafał jest tęczowy bo wspiera środowisko LGBT....+, a nie dlatego, że ktokolwiek zarzuca mu homoseksualizm xD Nieźle na bani tam macie :)
@ojciec_wzdety_: Tarczyński jest europoslem Pisu. Pytałeś kto uważa Trzaskowskiego za homosia, udowodniłem i od tego czasu się wijesz jak piskorz xd
@Nic_tu_po_mnie: Tarczyński o dawaniu d--y przez Trzaskowskiego, udowodniłem wcześniej. Zrób fikołka xd