Aktywne Wpisy
jacek7921 +2
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

Uzytkownik_awaryjny +119

#polityka
@u8t3io3p: Ale to też przymilanie się do ludzi którym albo homosie nie przeszkadzają, albo mają to w dupie. Tych jest w Polsce znaczna część.
@u8t3io3p: Jaki znasz lepszy sposób na powstrzymanie przypływu samochodów do miast,
Jeżeli wg was w stwierdzeniu tęczowy rafał chodzi o jego orientację, to jesteście wyjątkowo debilni
@misiopysio: ale co to ma do rzeczy? piszesz o pisie, polsce, wyborcach nawrockiego? Bo jak o ogóle to nikt poza tarczynskim tak nie mysli, co zresztą masz wyjasnione w komentarzach ale nadal pchasz urojenia xD Wiec zapytam klasykiem: czy ten homoś jest z toba teraz w pokoju? xDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@ojciec_wzdety_: równie dobrze mógłbym psu tłumaczyć, po co mi klucz dynamometryczny xd 3x ci napisałem, mam limity na gości z ograniczeniami intelektualnymi.
@ojciec_wzdety_: napisałeś, że nikt tak nie twierdzi. Udowodniłem ci kłamstwo. A teraz do budy :*
Ale wiesz że tak pisząc sam się w ten stan wpisujesz. Akurat związek z samotna matka jest jak najbardziej ok i to jest jedyny plus pana elekta jaki widzę. W ogóle co komu do tego kto i kogo kocha, tak nawiązując do wpisu. Tak samo fikołki o
@Worm91: Nie ma. Albo trzymasz księdzu wypiętego ministranta, albo jesteś skrajnym lewakiem niszczącym dorobek Polaków. Konfederaci nawet Brauna wyzywali od lewaków gdy wystartował na prezydenta xd
@WrzeCiOna: ponad połowie Polaków marzy się zakazanie gejostwa xd
@WrzeCiOna: Wiem wiem, po prostu zwracam uwagę, że ponad połowa kraju uważa, że ma prawo decydować kogo możesz trzymać za rękę xd