Aktywne Wpisy
fiolkins +88
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lubie-sernik +19
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Zlec spalenie zwłok w piecu
4 lata więzienia, bo człowiek był mały
Wtf?
#prawo #patologiazewsi #kryminalne
źródło: temp_file1202757512203063327
Pobierzsą jakieś zaburzenia psychiczne depresja poporodowa te sprawy
Katarzyna Borczyk została oskarżona i skazana za nieudzielenie pomocy urodzonemu w domu dziecku, a jej mąż za zacieranie śladów i zbezczeszczenie zwłok. Usłyszeli wyroki czterech lat pozbawienia wolności.
To jest kolejny argument za legalną aborcją
Jak chłop chłopa morduje to też hormony buzują
Sebastian M. też się może powoływać na hormony albo inne g---o i dostanie 5 lat bo tak jak w przypadku dzieci, w polsce można też zabijać samochodem bez większych konsekwencji.
@serniczekwiedensky: Niektórzy na pewno
Nie to jest argument za tym żeby zwierzęta sterylizować.