Wpis z mikrobloga

@aspartamowy: bo ma w części rację? Gonciarz jest zły na commentery bo nic nie zrobiło. Revo, Gimper, Konop to tylko odtwarzacze... To Gonciarz zrobił własne commentery, robiąc to co wytykał innym. Robiąc to co sam doświadczył.

Co więcej, nie ma oponenta. Odpowiada sam sobie. Na wygodne dla siebie pytania. Następnie przedstawia własną interpretację. Czy jest prawdziwa? Naciągane. Kto wierzy, że Gonciarz nagle stał się giga czadem na którego lecą modelki?
  • Odpowiedz
@aspartamowy: co za przebrzydła, podła manipulantka. Do wyrobienia sobie zdania o krzywdzącym gonciarzu wystarczył filmik Darii i dwa stories. Do wyrobienia sobie zdania o pokrzywdzonym gonciarzu roku jej nie starczyło. Kolejne non-apology. Jakie to jest obrzydliwe.
  • Odpowiedz
Na ile szczere mogą być przeprosiny influencera jeśli pojawiają się dopiero wtedy, gdy ktoś zdobędzie wystarczające poparcie i zasięgi w internecie? Dla mnie to wygląda raczej na reakcję motywowaną strachem przed utratą reputacji a co za tym idzie, dochodów. Gdy filmy Gonciarza miały mniej wyświetleń był po prostu przez nich ignorowany
  • Odpowiedz
@aspartamowy: Tutaj to bym nie odpuszczał, chociaż pewnie w takim wypadku jakby zabiegi nic nie dały, to jeszcze na koncie Gonciarza wylądowałoby nienarodzone dziecko. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że przez tyle czasu nawet nie spróbowała sprawdzić materiałów z perseusza, albo w ogóle wszystkich poprzednich, albo że nie czytała wiadomości od ludzi. Myślę że miała kupę czasu do namysłu, a teraz odwleka odpowiedź, bo w momencie kiedy się pali pod dupą,
  • Odpowiedz
  • 3
@PodniebnyMurzyn nawet karaluchy się rozmnażają to żadne osiągnięcie

Powinna pokazać jaką jest feministką i dla dobra dziecka (że będzie mieć taką matkę) powinna się dla przykładu wyskrobać
  • Odpowiedz
@Niebadzksieciem: napisałem na YT i X, nie odpisał. Tak że ten...

No i od tego jest commentery. Tylko, że Psycholożka, Prostracja, Staśko się kompromituje... A Revo, Gimper... Nawet reserachu nie zrobią by porównać wersję Gonciarza i dziewczyn. Tylko uznali, że Gonciarz ma bo ostani wstawił film i to ma sens...
  • Odpowiedz
@N331: Bardzo ładnie pokazałeś, że nie oglądałeś albo nie ze zrozumieniem. Nie ma żadnych sugestii o Giga Chadach, itd. które sobie wymyśliłeś.
  • Odpowiedz