Wpis z mikrobloga

• 15
@aspartamowy dopóki nie zbierze się większy tłum to nie ma tematu, jak pojawia się film to wytrzymała 3p minut, żeby przypadkiem nie stracić obserwatorów
  • Odpowiedz
@aspartamowy

przez niedługi czas relacjonowałam

przywołałam odpowiedź Krzysztofa Gonciarza, żeby przedstawić jego perspektywę

intensywnych ataków i manipulacji z jego strony pod moim adresem

Staśko, ty sobie możesz wygładzać swoją rolę i uwydatniać swoją krzywdę, ale oto czujesz smak tego, na czym zrobiłaś karierę: na pastwieniu się na obcych ludziach. Widzisz, jak to jest, kiedy obcy ludzie życzą ci źle? Widzisz, jakie to uczucie, kiedy inni mają chuju twoje samopoczucie i zdrowie?
  • Odpowiedz
@aspartamowy: gdzie te przeprosiny, bo ja ich nie widzę?
Ona byłaby świetnym politykiem. Tyle słów, a tak mało znaczą. Typowa p0lka - odwrócić kota ogonem tak, żeby informacja była w 90% tylko o niej.

Nikogo nie obchodzi Twój płód Maja. To nie jest rozmowa o Twojej macicy.
  • Odpowiedz
@SzalonyOgorek

@aspartamowy: xD

Jezu, jakie to jest słabe. Trzeba zebrać tłum z pochodniami, żeby influencer przeprosił

Moim zdaniem powinniśmy docenić ten wyjątkowo rzadki przypadek kiedy kobieta przyznaje się do błędu i za niego przeprasza.
  • Odpowiedz
@CheSlaw: Niech sobie wsadzi w dupę to przekalkulowane non-apology kiedy już szambo wybiło i nie da się więcej chować głowy w piasek i szczuć wszystkich dookoła tym k---a przygłupim kundlem ponczkiem xD Skompromitowała się kompletnie i powinna zniknąć ze sceny ze swoimi mądrościami raz na zawsze.
  • Odpowiedz
  • 14
Czyli wiemy kto jest najbardziej poszkodowany w pomówieniu Gonciarza .... Maja XDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 11
@aspartamowy Typowa taktyka, niby przepraszam, ale jednak nie, a w ogóle to zabieg, ja jestem ofiarą, zabieg, biedna ja i muszę oglądać wielogodzinne materiały, odniosę się później, a może nie. Robienie z siebie ofiary losu, żeby potraktowano ją łagodniej i wszystko się może rozmyje. Ona jest okropną, cyniczną, narcystyczna osobą.
  • Odpowiedz