Wpis z mikrobloga

@look997: wolisz określenie aura? Gonciarz twierdzi, że to ich inicjatywa. Co biorę pod wątpliwość ze względu na to co do nich pisał, a pokazał co pisał.
  • Odpowiedz
@N331 Dla nich nie musiało to być nic ważnego, tu otwarty związek, tu jednorazowa akcja, tu akustyczna średniej urody Daria. A on mówił, że sobie wkręcił, że ma potencjał na związek z modelką, gdy się z taką zdążył przeruchać, bo była to myśl zapewnie bardzo nęcąca, ale on to właśnie przyznał.
No i wszystko się zgadza. Sam może nie startował, coś się po prostu wydarzyło i wtedy się za to próbował
  • Odpowiedz
napisałem na YT i X, nie odpisał. Tak że ten...

@N331: no to niefajnie. Zwłaszcza że to samo w swoim wideo zarzuca Mai.

Pisałeś prywatne wiadomości czy komentarze? I jeżeli to drugie to mogę prosić o lubi czy zaginęło to już w otchłani dziejów?
  • Odpowiedz
@look997: @Niebadzksieciem jak Gonciarzowi niszczą wizerunek to niesprawiedliwość dziejowa. Gdy to Gonciarz niszczy innym wizerunek to metafizyka. Ból Gonciarza jest lepszy od innych XD

No i wszyscy nagle zapomnieli co Gonciarz wtedy robił. A to, że będąc zwyrolem pokażesz innego zwyrola nie anuluje bycia zwyrolem.

Mam wrażenie, ze ludziom brakuje pamięci by ogarnąć, że obie strony są siebie warte. Ale jedna ostatecznie wygrała bo lepiej umie w commentery.
  • Odpowiedz
@N331: no dobra, ale ja pytałem czy masz linki do tych pytań co o nich wspominałeś XD przecież nie pytałem tutaj żadnej mojej oceny Gonciarz a ani Mai Staśko pizza stwierdzisz, że rzeczywiście ta druga zareagowała tak jak Gonciarz powiedział że zareaguje. To prosta obserwacja
  • Odpowiedz