Wpis z mikrobloga

@Cinos
- Ile masz zamiar ładować pieniędzy w ten gówniany komputer/auto/aparat???
- kochanie, zrobiłbyś mi sesję jak Justynka ma/ogarnął zakupy online i zgrał fotki z telefonu/zawiózł tam i tam? ()
  • Odpowiedz
@fan_Kazika: Nie wiem z kim wy w zwiazki wchodzicie, ale nigdy nie slyszalem podobnych slow z ust zadnej kobiety, zawsze tylko na wykopie takie teksty czytam. Patologia jakas czy co? xD

Also komp, ktory ogarnie to co napisales kosztuje 500zl, samochod 5k, aparat 1k. To mniej niz 2 minimalne, ale rownie dobrze moze lacznie kosztowac > 1 mln.

Odpowiadam na mema pozdrawiam
  • Odpowiedz
@jegertilbake pełna zgoda. Mam podobne odczucia. Jak baba może zaglądać do portfela. Jestem ze swoją od 20 lat, co prawda zawsze zarabiałem o wiele więcej, ale nigdy nie słyszałem jakiegoś jęczenia jak kupowałem kolejny rower czy zegarek, o akcjach nie wspominając.
  • Odpowiedz
Nie wiem z kim wy w zwiazki wchodzicie, ale nigdy nie slyszalem podobnych slow z ust zadnej kobiety, zawsze tylko na wykopie takie teksty czytam. Patologia jakas czy co? xD

@jegertilbake: no wiesz połowa wykopków to dziweczynę widziała z bliska tylko w formacie jpg to skąd mają wiedzieć
  • Odpowiedz