Aktywne Wpisy

Defined +827
titus1 +208
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Co sądzicie o ghostingu? Teraz z tego się robi jakąś przesadę. Dla mnie to normalka oraz nic takiego jak potencjalna dziewczyna w ten sposób mnie odrzuca albo ja odrzucam dziewczyny. To serio takie dziwne czy bolesne? xd
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
z jednej strony mało eleganckie - gdybyś miał kiedyś przypadkiem spotkać tą osobę, to jednak jeżeli dałeś znać że nic z tego nie będzie, to pokazałeś że radzisz sobie w sytuacjach społecznych, a jeżeli zablokowałes i uciekłeś, to zachowałeś się trochę jak szczur
z drugiej strony, brak odpowiedzi to też jakaś odpowiedź, więc bardzo szybko można odczytać aluzję, w ciągu dwóch dni, a nie dorabiać jakieś dramy na kilka
Moge to jakoś zrozumieć w dwóch przypadkach - gdy osoba ghostowana jest wybuchowa i przemocowa oraz gdy znajomość jest bardzo krótka. W innych przypadkach warto znaleźć w sobie jaja i pożegnać się telefonicznie a najlepiej w twarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta