Wpis z mikrobloga

#gielda #xtb

Czuję autentycznie zażenowanie i obrzydzenie do osób które siedzą tylko w fentanylowej ameryczce z prezydentem o pomarańczowej mordzie XD boże ręki bym wam nie podał, ale to i dobrze bo pewnie bym was połamał przypadkiem.
Prawdziwa duma to bycie patriotą i posiadanie polskich spółek, które oddają i łączy nas więź. Posiadam akcje Budimexu no i powiesz co z tego? No właśnie dużo bo twój stary n------y tam robi na koparce, a będąc akcjonariuszem jestem jakby jego pracodawcą. Znajomi wydają kupę kasy na jakieś Egipty czy Grecję? Fajnie bo mam Rainbow i czuję jak ładują mi portfel. Tankujesz? No to wiadomo, że na Orlenie i tym samym tankujesz mi portfolio. Ja jestem wszędzie, siedzę, zarabiam i wygrywam.
Czuję władze, czuję dumę, czuję nasze polskie GPW.

Nie lękajcie się, spadki to nic strasznego.
KjatanSveisson - #gielda #xtb

Czuję autentycznie zażenowanie i obrzydzenie do osób k...

źródło: 6114c10e-7fe2-4173-bcba-8a71aefc2eca_638x364

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 37
@KjatanSveisson zajebiście, a ja mam akcje paru funduszy inwestycyjnych z US of A, etfy i etny od blackrock, więc jestem jakby arcynadinwestorem starszym w porównaniu z Tobą, młodszym podinwestorem półperyferyjnym. Ja spijam śmietankę z samego szczytu szczytów, ty jarasz się lokalnym producentem cegieł czy tam kabanosów.
  • Odpowiedz
@vvv-vvv: inwestycje w us: sztuczna inteligencja, roboty, autonomiczne taxowki, cybernetyka I bezpieczeństwo, technologia
Inwestycje na GPW: beton, walcownia, smieciarnia, sklepiki osiedlowe XD
  • Odpowiedz
inwestycje w us: sztuczna inteligencja, roboty, autonomiczne taxowki, cybernetyka I bezpieczeństwo, technologia

Inwestycje na GPW: beton, walcownia, smieciarnia, sklepiki osiedlowe XD

@gosciu82: a mimo to w ciągu ostatnich 5 lat sWig80 dał większy zysk niż sp500 :)
pepedros - >inwestycje w us: sztuczna inteligencja, roboty, autonomiczne taxowki, cyb...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz