Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +241
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +36
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

Czuję autentycznie zażenowanie i obrzydzenie do osób które siedzą tylko w fentanylowej ameryczce z prezydentem o pomarańczowej mordzie XD boże ręki bym wam nie podał, ale to i dobrze bo pewnie bym was połamał przypadkiem.
Prawdziwa duma to bycie patriotą i posiadanie polskich spółek, które oddają i łączy nas więź. Posiadam akcje Budimexu no i powiesz co z tego? No właśnie dużo bo twój stary n------y tam robi na koparce, a będąc akcjonariuszem jestem jakby jego pracodawcą. Znajomi wydają kupę kasy na jakieś Egipty czy Grecję? Fajnie bo mam Rainbow i czuję jak ładują mi portfel. Tankujesz? No to wiadomo, że na Orlenie i tym samym tankujesz mi portfolio. Ja jestem wszędzie, siedzę, zarabiam i wygrywam.
Czuję władze, czuję dumę, czuję nasze polskie GPW.
Nie lękajcie się, spadki to nic strasznego.
źródło: 6114c10e-7fe2-4173-bcba-8a71aefc2eca_638x364
PobierzInwestycje na GPW: beton, walcownia, smieciarnia, sklepiki osiedlowe XD
@gosciu82: same stabilne branże które zawsze będą potrzebne nawet jak wojna wybuchnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gosciu82: a mimo to w ciągu ostatnich 5 lat sWig80 dał większy zysk niż sp500 :)
źródło: obraz
Pobierz