Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Powodzenia w wojażach i bezpiecznych dróg życzę. Ten luz na bani i wolność od s-----------h myśli są najlepsze.
Też od kiedy YZF kupiłem to sobie spierdotripuję w ten sposób. I mogę w kołchozie powiedzieć "hehe, Rysiek, ja na japonce w ten weekend" XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie jest over. Po prostu masz tak łeb nastawiony już negatywnie. Po pierwsze swój ryj widzisz zawsze dużo gorzej niż inni, po drugie światło. Nawet Ibisz w złym świetle będzie wyglądać jak kartofel, więc umiejętność zrobienia dobrej fotografii to klucz. Po 3 każdy ma w------e jak wyglądasz i kim jesteś. Jak uda ci sie zmienić myslenie to będziesz dużo zdrowszy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ale gdzie tutaj uzależnienie od starych? Ja nie kupuje motorka, bo pewnie będzie właśnie dokładnie tak samo. Ale to nie jest żadna smycz mentalna, po prostu nie potrafisz się oszukiwać, że robisz spierdotripy dla przyjemności, a robisz je, żeby spróbować czymś zapełnić pustkę żywota. Robienie takich rzeczy ma sens, kiedy zamierzasz się z kimś tym podzielić, ktoś posłucha o Twoich tripach.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sukcesywny-wyznawca-40: KOLO wychowanie dziecka polega na odpowiednich metodach zastosowanych w odpowiednim czasie jego rozwoju, jeżeli byłeś hodowany to możesz być nie kompletny, wybrakowany i żadna zabawka ci tej pustki nie wypełni, nawet jak babe znajdziesz to dalej będzie pustka bo baba będzie miała inne obroty niż ty, kiedyś jak rodzicie hodowali swoje dzieciaki to jednak na innych warunkach, na wolnym wybiegu, a ty jesteś pewnie hodowany w chowie klatkowym albo w
  • Odpowiedz