Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +56
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Siema, szukam laptopa w którym coś tam w podróży sobie podłubie przy programowaniu. Oprócz tego to typowe normalne korzystanie. Sam w domu mam kompa za 8k więc na nim robię cięższe rzeczy z roboty + na nim gram. Często jeżdzę pociągami + weekendy nie w domu no i mój obecny laptop trzyma 30minut bez ładowania co jest męczarnią czasami.
No i zastanawiam się czy kupić po prostu poleasingowego jakiegoś lenovo, postawić na nim Minta, wydać 2k i z głowy(jak obecnie x lat temu)
czy
macbooka m2 jakiegos za 4k.
Ogólnie z hajsem bez różnicy większej(ale wiadomo zawsze mniej lepiej wydac :)), po prostu nie wiem czy taki macbook to dobry pomysł ze względu, że nie będzie moim codziennym miejscem pracy. Nie wiem też czy nie będzie problemu jeżeli chodzi o korzystanie z różnych systemów ciągle i denerowawanie się, że coś inaczej działa. Nigdy nic z applem nie miałem doczynienia.
Czy warto dopłacic do maca?
Jedynie co tak mocno mi przemawia za maciem, że chce kupić raczej sprzęt na lata.
jaki laptopek głównie do zabierania go z domu + net/yt + programowanie małych projeków
@Osayomato: Dell latitude, za 1000pln znajdziesz już taki z Intel 11 gen
Alternatywy tutaj nie ma
Także od siebie mówię że stary ThinkPad zupełnie działa i robi co