Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W natłoku pracy zapomniałam o weselu mojego brata, które odbędzie się za miesiąc. Cóż, mogłabym pójść sama, ale wydaję mi się, że to jest idealna okazja, żeby wyrwać jakiegoś Mireczka z piwnicy. Lubię wykop i ich użytkowników, więc może akurat to będzie strzał w 10!
Jeżeli chodzi o wesele odbędzie się 12 lipca w okolicach Lublina. Transport i zakwaterowanie jest na mojej głowie, także tym nie musisz się przejmować. Oczekuję od drugiej osoby uśmiechu i poczucia humoru (czarny humor też wchodzi w grę).
Najważniejsze informacje o mnie: Mam 27 lat, pełne uzębienie, poczucie rytmu i wydaję mi się, że wygląd też całkiem całkiem, aczkolwiek ocenę pozostawiam Tobie. Nie lubię wesel ani nic co jest z Tym związane, więc liczę że będziemy się dobrze bawić zapominając że jesteśmy na weselu. Kończąc, jeżeli dysponujesz wolnym weekendem 12-13 lipiec, chcesz się fajnie zabawić w miłym towarzystwie to nie pozostało mi nic innego żebyś pozostawił po sobie komentarz :)

#wesele

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
logiczny-filozof-96: Gdyby nie to, że kilka lat temu, po ostatnim weselu w moim życiu, przyrzekłem sobie, że już więcej na żadne nie pójdę, to bym właśnie wsiadał w auto i jechał do krawca po garnitur ( ͡° ͜ʖ ͡°) I czemu nikt tutaj nie pisze? Gdzie jest sad? Gdzie jest prokurator? Gdzie jest wojsko się pytam? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz