Aktywne Wpisy

MackaCthulhu +135
Przechodzę drugi raz Cyberpunka, pierwszy był zaraz po premierze, teraz po latach, poprawkach i z dlc. Hejt z jakim gra się spotkała te parę lat temu powinien być opisywany jednym ciągiem z polowaniami na czarownice i pogromami semitów. ARCYGRA, nigdy nie grałem w lepszą.
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin

Czoso +698

W natłoku pracy zapomniałam o weselu mojego brata, które odbędzie się za miesiąc. Cóż, mogłabym pójść sama, ale wydaję mi się, że to jest idealna okazja, żeby wyrwać jakiegoś Mireczka z piwnicy. Lubię wykop i ich użytkowników, więc może akurat to będzie strzał w 10!
Jeżeli chodzi o wesele odbędzie się 12 lipca w okolicach Lublina. Transport i zakwaterowanie jest na mojej głowie, także tym nie musisz się przejmować. Oczekuję od drugiej osoby uśmiechu i poczucia humoru (czarny humor też wchodzi w grę).
Najważniejsze informacje o mnie: Mam 27 lat, pełne uzębienie, poczucie rytmu i wydaję mi się, że wygląd też całkiem całkiem, aczkolwiek ocenę pozostawiam Tobie. Nie lubię wesel ani nic co jest z Tym związane, więc liczę że będziemy się dobrze bawić zapominając że jesteśmy na weselu. Kończąc, jeżeli dysponujesz wolnym weekendem 12-13 lipiec, chcesz się fajnie zabawić w miłym towarzystwie to nie pozostało mi nic innego żebyś pozostawił po sobie komentarz :)
#wesele
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
@mirko_anonim: i jak poszukiwania xd ?