„Jeszcze nie zaczął i już skończył”? Nic bardziej mylnego ( ͡°͜ʖ͡°)
W moim życiu nie ma zasad. To za sprawą ludzi, którzy obecni w moim życiu wykazywali podobną postawę. Zasad nie było, nie ma i nie będzie.
Miałem kiedyś regularną styczność z ludźmi, którzy wyznawali pewne niepisane zasady. Jakież było ich zaskoczenie, gdy okazało się, że nasze systemy wartości są istotnie rozbieżne… to nie do opisania. Śmieci same się wyniosły i dziś już nikt nie zatruwa mi aury fałszywym „siema”.
Pieniądze lubią ciszę, a zasady są po to, żeby je łamać. Również te niepisane. Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem schizofreników. We ride together, we die together.
PS: Patrz, jak chodzisz. Nadepniesz na odcisk złemu człowiekowi i skończysz jak #freetupac PS2: Komentarze pod jednostronną komunikacją w Internecie czyta chyba tylko LLM. Daruj sobie ( ͡°͜ʖ͡°)
#ludzie #psychologia #obrazymafii #tupac i trochę też #memy #heheszki
„Jeszcze nie zaczął i już skończył”? Nic bardziej mylnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W moim życiu nie ma zasad. To za sprawą ludzi, którzy obecni w moim życiu wykazywali podobną postawę. Zasad nie było, nie ma i nie będzie.
Miałem kiedyś regularną styczność z ludźmi, którzy wyznawali pewne niepisane zasady. Jakież było ich zaskoczenie, gdy okazało się, że nasze systemy wartości są istotnie rozbieżne… to nie do opisania. Śmieci same się wyniosły i dziś już nikt nie zatruwa mi aury fałszywym „siema”.
Pieniądze lubią ciszę, a zasady są po to, żeby je łamać. Również te niepisane. Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem schizofreników. We ride together, we die together.
PS: Patrz, jak chodzisz. Nadepniesz na odcisk złemu człowiekowi i skończysz jak #freetupac
PS2: Komentarze pod jednostronną komunikacją w Internecie czyta chyba tylko LLM. Daruj sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt