Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Promilus

To ty nie pamiętasz afery gigantycznej? Chyba nawet na mirko były plusy w gorących 6h.

Otóż w samolocie wysłanym na koszt podatnika było ciasno, głośno i niewygodnie... Xdfd
  • Odpowiedz
@Promilus: Na koszt podatnika powinni być transportowani ludzie pracujący w ambasadach i centralach państwowych wraz z ich rodzinami, każdy turysta które leciał tam sam powinien wracać na własny koszt
  • Odpowiedz
@Promilus: co wy tuskowe matoły macie za łby to ja nie wiem.
Polski obywatel zawsze powinien być chroniony

Może straż pożarna nie powinna ratować ludzi z pożarów bo przecież do większości z nich dochodzi z winy mieszkańca?
Albo lekarz niech nie przeprowadza operacji - było żreć komosę i biegać 4 razy dziennie polaku a nie! teraz chirurga trzeba? śmiechu warte
Lazłeś po ciemku po ulicy? sam żeś sobie winien! teraz
  • Odpowiedz
  • 4
@HlHl ja p------ę, ale populizmy, idź komentować do Rachonia. Podatki płacisz na ubezpieczenie zdrowotne i bezpieczeństwo, a nie na darmowe powroty do domu, gdy sobie polecisz do kraju, w którym trwa wojna.
  • Odpowiedz
  • 2
@HlHl nie, nie zawsze, nie za wszelką cenę i nie za darmo. Weźmy taki przykład, jakiś youtuber pojedzie do Somalii i zostanie porwany. Okup wynosi 1mln dolarów, według Ciebie podatnicy mają płacić za niego?
  • Odpowiedz
@maczeta31: No oczywiście, tylko ostrzeżenie o podróżach do niektórych krajów jest permanentnie na stronie MSZ, a o samym Izraelu jest chyba od momentu jak się z Palestyńcami ostatnio wojowali bardziej
  • Odpowiedz