@Pirum2: Serio? Tomografia psa? Może jeszcze przeszczep nerki i wstawienie endoprotezy. Od ręki za grosze i na każdą kieszeń. Zajebista riposta faktycznie
@marcin-: A co się dziwisz? Tak działa służba zdrowia jeśli chodzi o zwierzęta. zabieg kosztuje 200-300zł a wiedza i sprzęt ta sama co w przypadku ludzi.
Weterynaria jest przykładem jak wyglądała by służba zdrowia gdyby byla prywatna. Czy było by super och ach? Nie wiem, ale było by dużo taniej i dużo szybciej.
Koszt tomografu to około 4/5 baniek, żaden weterynarz tyle nie da, bo się to nie opłaca, tomografów w Polsce dla zwierzaków jest może pare, oczekuje się znacznie dłużej.
#jkm #krul #gwiazdowski #knp
źródło: comment_QznBJl7wK0sH4iJdC46OlV9lnGC9u3aS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Weterynaria jest przykładem jak wyglądała by służba zdrowia gdyby byla prywatna. Czy było by super och ach? Nie wiem, ale było by dużo taniej i dużo szybciej.
O sorry jak zacząłem czytać myślałem że piszesz na poważnie
Wiedza oczywiście ta sama bądź nawet większa gatunków jest więcej a każdy zwierzak ma podobną ilośc narządów i chorób co człowiek.
Koszt tomografu to około 4/5 baniek, żaden weterynarz tyle nie da, bo się to nie opłaca, tomografów w Polsce dla zwierzaków jest może pare, oczekuje się znacznie dłużej.
Komentarz usunięty przez autora