Aktywne Wpisy

ibleedforyou +298
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +200
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

btw z mojego otoczenia kilka osób głosowało na Nawrockiego i nikt z nich nie jest wierzący
Takie pier****nie...
PO jest cały czas
Bo jakoś mi się nie wydaje, że głosowały w większości na Nawrockiego jak Mariusze z Brighton zapatrzeni w Stanowskiego i Kanał Zero i to takie osobniki co wiedzę czerpią z TikToka wybrały nam prezydenta.
Teraz PiS już niepopełni takiego samego błęde jak przed poprzednimi wyborami. Tak zmienią ordynację, że nawet jak opozycja będie miała 3 miliony głosów więcej
Ciebie też nikt o zdanie nie pytał a jakiś wysryw jednak na tym portalu wrzuciłeś.