@Average-CottonWorld-Enjoyer: normalka. Ja wczoraj wyszedlem z daxa ze sporym minusem po tygodniowej walce i ogladniu bardzo zlych cyferek. Myslalem ze mi sie przyfarcilo. Teraz wlazlem w druga strone... i polecialo dalej. Takze zgodnie z duchem tagu - jest zle a bedzie jeszcze gorzej :).
@nie-ma-letko: Miałem wrzucać w AllWorld i fajrant. Przede wszystkim nie tracić hajsu. Ale naturalnie zacząłem się więcej dowiadywać i obserwować jak moje typy biją indeksy, więc w końcu zacząłem z małymi kwotami i nawet bez dźwigni. Nawet trochę liczyłem, że się wyjebię i przestanę siedzieć w wykresach, ale nawet jak się zdawała złośliwie przeciwko mnie zachowywać to sumarycznie allworlda biję i teraz już nie wiem czy to p--------ć i zautomatyzować
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#gielda
W ogóle wcale niekoniecznie bym sprzedał po ladze. Może bym obserwował heh