Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego jeśli chodzi o dziewczynę - niemal zawsze kazano mi iść na terapię lub pracę nad sobą wówczas gdy znam innych patusów i oni nie potrzebowali terapii aby mieć dziewczynę? To jest niesprawiedliwe.

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: owe patusy mają najwyraźniej obycie społeczne na tyle aby mieć dziewczynę, osobiście znałem patusa, który byl bardziej obyty społecznie ode mnie, ja pomimo że z "lepszego" domu czyłem się przy nim jak zbrodniarz wojenny, bez cech człowieka
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo wielu ludzi jest zbyt niepewnych siebie i zakompleksionych by stworzyć relacje, a takie patusy często mają aż za wysokie poczucie własnej wartości i próbują z wieloma kobietami w ogóle nie przejmując się porażką bo uważają że kobiet strata a nie ich porażka przez co zamiast się załamać czy zamknąć w sobie czy stawać się bardziej creepem to po prostu w końcu jakąś dziewczynę znajdują. Terapia pomaga w budowaniu zdrowej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bo świat nie jest sprawiedliwy - i nigdy nie był. Ale zamiast płakać, że patole mają dziewczyny bez terapii, zrób sobie rachunek sumienia: chcesz być jak oni czy być lepszy? To, że patole mają dziewczyny, nie znaczy, że mają zdrowe relacje. Większość z nich kończy się syfem, dramatem i toksycznością. Jeśli Ty chcesz czegoś wartościowego, to logiczne, że potrzebujesz do tego innych narzędzi.

Terapia nie jest karą. To nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tylko pytanie czy chciałbyś się z nim w ciemno zamienić na miejsca.
Ale patusy raczej nie związują się z normalnymi dziewczynami. Bo jesli jakaś wzdydo agresywnego Seby... to pewnie nie ma przypadków.
Niskie poczucie wartości, historia traum itp. To naprawdę nie jest miejsce w którym byś chciał być
  • Odpowiedz