Wpis z mikrobloga

Znowu w gorących wpisy tuskobotów o sfałszowanych wyborach...

@altknight1337: na pierwszej stronie z 24 godzin nie ma żadnego. Na drugiej też nie widziałem. Są oczywiście wpisy o metodach wpływania na wynik, jedne mniej, inne bardziej śmiałe. Za to wpisy zielonek wprowadzające narrację o tym, iż wyborcy Trzaskowskiego piszą o fałszowaniu wyborów pojawiły się dużo wcześniej i to bez żadnych przykładów.

Przecież prawie w każdej komisji byli ludzie z PO, Lewica lub
  • Odpowiedz
@altknight1337: Mikrocefale nie umieją postawić krzyżyka w odpowiednim miejscu mając do wyboru dwie kratki, Grażyny w komisjach nie umieją liczyć i/lub nie umieją wpisać danych w protokole w odpowiednich miejscach (ale kasę i tak wezmą, pewnie w następnych wyborach również), witamy w Polsce.
  • Odpowiedz
na pierwszej stronie z 24 godzin nie ma żadnego. Na drugiej też nie widziałem. Są oczywiście wpisy o metodach wpływania na wynik, jedne mniej, inne bardziej śmiałe.

@aarahon: Dlatego, że wszystko zostało z------e Lewandowskim. Przed tym to mirko to był psychiatryk imienia Romana Giertycha
  • Odpowiedz
@altknight1337: Na pewno możemy wskazać, że specjalnie pisowski wysłannik korzystał z nieakredytowanej aplikacji, by próbować uniemożliwić głosowanie ludziom, na co została wezwana policja. A samą aplikację promował szmatecki, a instrukcja na jej stronie proponowała tak przedłużać głosowanie, by ludzie się znudzili czekaniem i sobie poszli. Do tego, z pomocą tej aplikacji można było wyłudzić zaświadczenie, nie wydać karty, a potem zagłosować po swojemu kilka razy.
Nic a nic nie podejrzane.
  • Odpowiedz
@altknight1337: ale wiesz że nie musisz głosować na kandydata którego "reprezentujesz" w komisji i oni tego nie sprawdzają XD Wiele osób (w tym ja) siedzi w komisji kandydata X by zarobić, a głosuję na kogoś innego. W tej słynnej komisji w Krakowie gdzie pomylono Trzaskowskiego z Nawrockim nie było nawet w komisji nikogo od Nawrockiego.
  • Odpowiedz