Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +166
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Ale fakt rekrutowanie się do IT to praca na pełen etat i nie polecam nikomu (mowa o ludziach bez doświadczenia którzy chcieli się wbić w branże w 2024/2025
Bez exp lipa
Dopisz fejk 2-3 lata
Mów że aktualnie pracujesz
Idź w pracę na miejscu
Bierz
Trza czekać, aż koniunktura się poprawi, to można iść do IT. Teraz jest najgorszy moment na robienie kariery w IT, nawet w innych branżach nie ma aż takich problemów. Rok może nawet dwa w plecy, albo wysyłać w tym czasie CV gdzie się da i może ślepej kurze trafi się ziarno. Mnie też IT zaskoczyło niemiło, a uczyłem się dużo, i jestem w tym dobry powiedziałbym.
CV zrobione oczywiście, wygląda spoko. Jak na jakieś staże programowanie, to wysyłam wersję pod daną technologię, jak helpdesk, to znowu inna wersja. No ale właśnie xd Miałem nadzieję, że uda mi się na początku na jakimś helpdesku zakręcić, a potem robić coś dalej, ale nawet z żadnego helpdesku nie miałem rozmowy. Póki co muszę sobie zbudować jakieś portfolio.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Jak chcesz to
@mirko_anonim: a czemu jakakolwiek, a nie nawiazujaca do twojej specjalizacji i
W czym mam być dobry... w programowaniu XD. Kryzys nikogo nie oszczędza.