Aktywne Wpisy

anoysath +1462
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja

źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
Ana77 +3
Ktos wciska mi kit o dużych zyskach na giełdzie jeżeli wykorzystuje sie sztuczna inteligencje. Że sam robi bota i ten na demo wyciąga na miesiąc kilkanaście tysięcy zł. Jako, że bliska osoba to łyka to zastanawiam się czy przy spekulacji jest to w ogóle mozliwe? Bo mnie się wydaje, że nie XD Genialny program, który gra dla ciebie na giełdzie a ty tylko nadzorujesz.Namawiają do założenia konta o wpłacenia kilku tysięcy. Namawia
Czwartek delikatnie, Skracz, Nocny i Saxon na rozgrzewkę
Piątek już ciężej StaticX, Mamawilk i Paradise Lost licząc, że Hanabi i doktor Misio się nie pokryją
A w sobotę miej mnie panie w opiece bo na dużej scenie to będę mieszkał od 14:30 do Bukatryka i prawdopodobnie padnę z odwodnienia gdzieś w trakcie, próbując się jeszcze rozdwoic na Analogsów i Dirty Shirt. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Niby spodziewałbym się czegoś innego, za mało Folku, za mało punku, za mało takiej lżejszej i "festiwalowej" nuty, ale narzekać nie mogę, bo miejscami mam tutaj prawie Mystic 2 xD
#umeraczyknostradamus trafil w sumie tylko Nocnego i Static-X (prawie), takie pewniaczki przeleciały koło nosa (╯︵╰,)
Owsiak ty sprzedawco uranu
#woodstock #polandrock