Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jutro zaczynam pracę w biedronce
( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście zatrudnienie przez jakąś firmę zewnętrzną, rodzaj umowy to zlecenie , okres na miesiąc, godziny do wypracowania to ok 120 godz, stawka minimalna i nieunormowane godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszystko bez składek ZUS i tylko podatek pomniejszony o 1/12 w związku z tą nową ustawą ulgi podatkowej z 2022 r także wiem januszex, ale pytanie czy ktos z was pracowal w biedrzs? I czego mogę się spodziewać po tej robocie? Ja wiem jaki taki zasów mają... Ale na kase nie pójdę, bo tam właśnie jest najgorzej

#pytanie #pracbaza #januszebiznesu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jako ochroniarz pracowałem więc nie wiem czy to jestem kompetentny na tyle. Po prostu dla mnie Biedronka to dno i kikometr mułu przez to jak trzeba z---------ć albo ci ludzie wierzą że z----------ą nawet jak stoją... mogę być pewny tego co robiłem z perspektywy ochroniarza i czekanie na złodzieja i p------------e kasjerek było poniżej godności
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman:
* czy domykają box z papierosami
* czy zerknęła babce do koszyka kiedy coś w nim miały poza zakupami
* czy zamknęły taśmą nieużywaną aktualnie kasę
* czy przyszły pokazać ci swoje rzeczy po zakończeniu zmiany jak i przed rozpoczęciem bo trzeba im podpisać mazakiem

Tyle na ten moment sobie przypominam
  • Odpowiedz