Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +17
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Mirki jutro zaczynam pracę w biedronce
( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście zatrudnienie przez jakąś firmę zewnętrzną, rodzaj umowy to zlecenie , okres na miesiąc, godziny do wypracowania to ok 120 godz, stawka minimalna i nieunormowane godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszystko bez składek ZUS i tylko podatek pomniejszony o 1/12 w związku z tą nową ustawą ulgi podatkowej z 2022 r także wiem januszex, ale pytanie czy ktos z was pracowal w biedrzs? I czego mogę się spodziewać po tej robocie? Ja wiem jaki taki zasów mają... Ale na kase nie pójdę, bo tam właśnie jest najgorzej
#pytanie #pracbaza #januszebiznesu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
* czy domykają box z papierosami
* czy zerknęła babce do koszyka kiedy coś w nim miały poza zakupami
* czy zamknęły taśmą nieużywaną aktualnie kasę
* czy przyszły pokazać ci swoje rzeczy po zakończeniu zmiany jak i przed rozpoczęciem bo trzeba im podpisać mazakiem
Tyle na ten moment sobie przypominam