Aktywne Wpisy

volodia +27
RobiΔ w czterobrygadΓ³wce i jeden poszedΕ na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, ΕΌe to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ bΔdzie w weekend (zawody wΔdkarskie), da siΔ go jakoΕ jako zwykΕy czΕowiek o-----Δ do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, ΕΌe to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ bΔdzie w weekend (zawody wΔdkarskie), da siΔ go jakoΕ jako zwykΕy czΕowiek o-----Δ do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

robin_caraway +123
Jak czytam tutaj, ΕΌe NawaΕka jest najlepszym selekcjonerem polskiej repry w ostatnich 30 latach to tylko xD Wykopki nie rΓ³ΕΌnicie siΔ od boomerΓ³w, ktΓ³rzy kiedyΕ wspominali sukcesy repry z lat 70. i 80.
KoleΕ na farcie przeszedΕ jednΔ rundΔ na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaΕniΕ go jako trenera.
Boniek zmarnowaΕ najlepszy potencjaΕ jaki mieliΕmy w ostatnich 40 latach zatrudniajΔ c NawaΕkΔ, a pΓ³ΕΊniej BrzΔczka.
#pilkanozna #reprezentacja
KoleΕ na farcie przeszedΕ jednΔ rundΔ na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaΕniΕ go jako trenera.
Boniek zmarnowaΕ najlepszy potencjaΕ jaki mieliΕmy w ostatnich 40 latach zatrudniajΔ c NawaΕkΔ, a pΓ³ΕΊniej BrzΔczka.
#pilkanozna #reprezentacja

ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz