Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @sberatel, pisałem ten post tuż po bieganiu, czekając aż piana z szejka proteinowego opadnie. Zaraz idę na pilates, a potem na koncert do filharmonii. Potem jeszcze tylko odwiedzę kosmetyczkę i pójdę spać żeby jutro wcześnie rano wstać i wziąć zimny prysznic.

@JonaszSynGrazyny, nic dziwnego, odkąd internet zszedł pod strzechy Jonasze po szkole specjalnej mogą pisać komentarze.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Pasterz30, napisał to typ, który chowa się pod nickiem. No, dawaj, sigma, pochwal się swoimi danymi.
Twoi znajomi (o ile ich masz) wiedzą, że masz bordo na wykopie? Znają twój nick?
Jeśli nie to jesteś tylko nędzną omegą, która jest niewolnikiem, bo się boi( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
ambitny-marzyciel-98: Co za różnica co gada normictwo, przecież ty nie jesteś normikiem.

Po drugie jesteś po prostu modelowa ofiara, gadales kilka kwadransów o tematach, o których nie miałeś ochoty rozmawiać. Wiesz w ogóle co to jest asertywność? Nie przeszkadza Ci w pracy jej brak?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
ambitny-marzyciel-98:

rzutem na taśmę nie dostałem łatki spie*doleńca

@mirko_anonim: Twój problem polega na tym, że myślisz, że oni by tak przepytywali kogoś kogo by nie uznali za ofiare albo eksponat w zoo?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @mirko_anonim ludzie sobie tak po prostu gadaj, p------a i tyle. Na różnego rodzaju niezobowiązujących spotkaniach. Jak pytają kogoś nowego coś, dowcipkuja to nie jest to żadne szczucie, robienie z kogoś ofiary, atak na kogoś itp. taka zazwyczaj ludzka natura i tyle. Dorabianie do tego jakiś głębszych teorii to nic więcej jak powód żeby przyjrzeć się sobie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
ambitny-marzyciel-98:

więc wolałem się uśrednić.

@mirko_anonim: mogłeś po prostu powiedzieć,.ze nie masz ochoty o tym rozmawiać, byś zyskał szacunek bo masz swoje zdanie i nikt ci nie będzie stawiał warunków, a potem zmienić temat najlepiej powiedzieć coś śmiesznego
  • Odpowiedz