Aktywne Wpisy

ibleedforyou +690
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

Każde zgłoszenie jest takie same i dotyczy tego samego problemu. Co kilkadziesiąt minut sieć wywala się na 4. lub 5. hopie i wraca po 30-60 sekundach. Do każdego zgłoszenia dołączam screenshot z PingPlottera (taki lepszy winmtr), żeby mieli jak na dłoni gdzie jest problem. I nic. Za każdym razem dostaję zwrotną odpowiedź "przekazano do administratora" i od następnego dnia mam spokój przez kilka dni. I tak od 2 lat.
I naprawdę jestem cierpliwym człowiekiem. Ale mam tego już po prostu dosyć. A w miarę szybkiej alternatywy w moim miejscu zamieszkania #tarnow po prostu nie ma.
Ma ktoś może jakiś pomysł co z tym tematem zrobić? Może jakiś mireczek pracuje w MM i może ten temat podbić? Może ktoś coś? To już nawet nie jest prośba tylko błaganie z mojej strony (╥﹏╥)
#wykopefekt #internet #vectra #multimediapolska #zalesie #pomocy
źródło: smh-mm
Pobierz