Aktywne Wpisy

Moseva +12
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Generalnie to już moje trzecie auto będzie i zawsze dobrze trafiałem i jeśli chodzi o potrzeby to moim priorytetem jest, żeby generowało niskie koszty, spalanie nie musi być jakieś strasznie niskie, ale nie chcę, żeby żarło nie wiadomo ile. Generalnie mam gdzieś szpan itd.
Najbardziej zależy mi na małej awaryjnosci, żebym mógł sobie spokojnie jeździć i nie p--------o się co chwilę. Mam wywalone na wygląd samochodu, szpan, dawanie po gazie itd. No może byle nie wyglądało jak Multipla, bo to już trochę przesada xD
Auta zawsze kupuję tanie, używane i w niskim budżecie. Dwa razy dobrze trafiłem i byłem zadowolony, a mój najlepszy kumpel np. naciął się na Peugeota 3008 i wydał na niego 17 k, a auto ciągle się p------i i już 30 k na naprawy w 2 lata poszło.
Ja miałem najpierw Astrę H z 2004 i 3 lata jeździłem, byłem zadowolony, na naprawy wydałem mało przez te 3 lata. Troszkę mankamentów było, ale spoko auto. Teraz mam Audi A3 8 p z 2007 roku i też jestem zadowolony, 3 lata jeżdżę i prawie zero napraw, ale chcę sprzedać, bo przebieg ma duży.
Chciałbym zmienić na coś nowszego, mało problematycznego, budżet ok 20-35 k, chciałbym coś z roczników 2008-2012. Podpowiecie jakie auta są pancerne? Myślałem o jakiejś skodzie, bo tego używają we flotach służbowych pewnie nie bez powodu, może mało się p------i. No, albo Hondę Civic, bo mój kolega ma też już parę lat i zero napraw.
#motoryzacja #samochody
czasami lepiej podreperować obecny niż pchać się w inny
No chyba że chcesz tę kasę wydać, to bier lagunę w kupe najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie patrz się na przebieg w takich starych autach tylko na stan. 2.0T w renaulcie przy 300k to jest ledwo dotarty dopiero, jak był chociaż minimalnie zadbany (inne benzyniaki zresztą
No chyba że Audi nie ma klimatyzacji no to tutaj zmiana na coś innego jest oczywista
@MakiawelicznyAltruista: Generalnie w to co jest najbliższe twoim preferencjom co nie, nie możesz dopuścić do sytuacji w której to ktoś a zwłaszcza obcy ludzie z wykopu wybierają ci auto + wiadomo stan techniczny/niekoniecznie przebieg.