Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@spiewana-pilka-nozna: Wiem, sam nie lubie giertycha, mam u niego bana na twitterze i uwazam, ze powinien wyleciec z partii na pysk bo jest szkodnikiem. Mnie po prostu mierzi taka obrzydliwa manipulacja, szczegolnie, ze ogromna ilosci ludzi uwaza mazurka za niezaleznego
  • Odpowiedz
Należy pamięć że dla uśmiechniętych podejmowanie jakichkolwiek niewygodnych dla nich tematów (np w #kanalzero) jest równoznaczne z byciem pisiorem. Dlatego tworzą sobie szczelną bańkę informacyjną. Czego efektem jest robienie z siebie całkiem nieświadomie debila.
  • Odpowiedz
Kazdy tutaj czuje smród twojego tlustego ciala, tutaj siedza powazni, mlodzi i wyksztalceni ludzie, a nie wiesniaki z niepelnym podstawowym

@Amicia: Czujesz smród, polecam skorzystać z łazienki. A co do wykształcenia, poziom twojej argumentacji demaskuje twoje braki w wykształceniu więc nikogo nie oszukasz :)
  • Odpowiedz
@Amicia: czemu dzisiaj w faktach tvn nie było nic o komisjach, które źle policzyły głosy na niekorzyść Nawrockiego, tylko wymienione te, w których korzyść odniósł Nawrocki? Przecież to super obiektywne media. W czystej wodzie też nic o tym nie widziałem.
  • Odpowiedz
@Obfite_Skrzepy: nie kolor nicka tylko aktywność która ogranicza się do polityki

@spiewana-pilka-nozna: no i musiałem obejrzeć przez ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) generalnie w niczym się nie myli, ale w dalszym ciągu jest to materiał propagandowy zakłamujący sytuację. Podkreślił rzeczy które nie mają znaczenia, pominął kwestie które mają znaczenie, rzucił kilkunastoma epitetami. Rzetelne przedstawienie tematu to to nie było.
  • Odpowiedz
Do części merytorycznej masz jakieś zastrzeżenia czy na tytule będziesz swoje frustracje wyładowywać? :D

@Obfite_Skrzepy: Mamy każde głupoty oglądać? Wystarczyło zobaczyć,ze 1-2 materiały i wiadomo że to tuba propagandowa więc szkoda czasu na oglądanie.
  • Odpowiedz