Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +47
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam connect box z czasów UPC, teraz wiadomo Play.
Mieszkanie taki prostokąt i sygnał idzie z jednego końca na drugi. Przez 3 ściany.
Niestety sygnał dochodzi dość słaby, spore spadki na szybkości neta.
Jakie tu najlepsze rozwiązania?
UPC/Play ma jakieś lepsze obecnie routery?
Czy wzmacniacz sygnału, tylko jaki?
Ktoś dobre tutaj rady?
#router
#wifi
#komputery
#sieci
#upc
#play
#internet
@rydzo: cokolwiek, co sie nazywa "wzmacniacz sygnału" (bądź repeater) to jest najgorsze rozwiązanie, z definicji. bo to mniej więcej tak, jakbyś rozmowy w dużym domu z mame chciał toczyć przy pomocy kogoś stojącego w pół drogi i powtarzającego każde twoje słowo dalej i tak samo w druga stronę. Da się, ale będzie dużo wolniej (teoretycznie 2x) i duzo bardziej zawodnie, prawda? A tak właśnie działają repeatery.