Aktywne Wpisy
Wilk__95 +16
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jovoy Incident Diplomatique. W otwarciu przez moment czuć cytrusowy akord i słodką nutę mandarynki, która jest niemal natychmiast przykryta wetywerią, paczulą i ciepłym korzennym akordem. Jest trochę gałki muszkatołowej, ale na pierwszym planie czuć przede wszystkim drzewny i ziemisty akord.
Sama kompozycja szczególnie się nie rozwija, jest mocno liniowa. Zapach może być polaryzujący, intensywny ziemisty akord, raczej nie przypadnie do gustu każdemu. Ciężko wyobrazić mi sobie również okazję, w której można byłoby użyć tych perfum. Profil zapachu jest męski, jesienny i wieczorowy, lecz trudny do noszenia. Parametry są dobre, żywotność ponad ośmiogodzinna, z niezłą projekcją.
Podsumowując Incident Diplomatique to ciekawa i mocno niszowa pozycja. Sam zapach w miarę mi się podoba, jednak jako perfumy mnie do siebie nie przekonuje. Mam też wrażenie, że brakuje mu nieco wyrazistości. Jeśli ktoś lubi paczulowo wetyweryjne klimaty to można sprawdzić. 5.5/10
Zapach 5.5/10
Projekcja 6/10
Żywotność 7.5/10
Jakość/Cena 5.5/10
źródło: 375x500.44237
Pobierz