Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@ZnamzWidzenia: To podałem screena, gdzie Nawrocki ma podobne sytuacje, przed chwilą po wykopie latało info, że w 130 obwodach trzaskowski dostał mniej głosów w 2 turze, niż w 1, a Nawrocki 0. Manipulacja, ponieważ Nawrocki dostał w 114 obwodach mniej głosów w 2 turze niż w 1.
Kolejna sprawa, że tylko u Trzaskowskiego były dziwne wyniki i nietypowo urosło Nawrockiemu, a u Trzaska się nic nie ruszyło lub mały
  • Odpowiedz
  • 3
@ZnamzWidzenia: Gdzie widzisz zesranie się? Po prostu uzmysławiam wam, że jak się już kręci aferę, to wymagane jest chociażby pobieżne spojrzenia na drugą stronę, czy są takie same przypadki u konkurenta. Jak wykazałem w tym wpisie, są, natomiast w wielu wpisach wykopków sugerowano, jakby tylko Trzaskowski miał nieprawidłości na korzyć, więc dałem wpis informacyjny, że takie przypadki też miał Nawrocki, a ty się do mnie właśnie w tym momencie zesrałeś,
  • Odpowiedz
  • 1
@janekplaskacz: Czy ja napisałem, że wszystkie stąd śmierdzą? Po prostu wystarczyło posortować jedną kolumnę, aby dostrzec, że u Nawrockiego to samo się dzieje, bo chyba nie powiesz, że wynik z 2,4,7 i 8 wiersza wygląda normalnie?
  • Odpowiedz
@Djuk94: po pierwsze to odfiltruj miejsca gdzie ten stosunek musi się zmienić a potem podaj ile jest tych zmian dla którego kandydata, na razie to manipulujesz
  • Odpowiedz
  • 0
@trele12: Manipuluje? Masz 4 wiersze, w których od razu widać, że zostały wyniki źle wpisane. Natomiast to też jest dowód, że Nawrocki także ma komisje, gdzie dostał mniej głosów w drugiej turze niż w pierwszej, bo wcześniej pisał jeden wykopek z drugim, że Trzaskowski ma takich 130, a Nawrocki 0. Więc to ja manipuluje, czy oni?
  • Odpowiedz
@Djuk94: no to wyjaśnij wykopka, odfiltruj komisje w których ta liczba na pewno ulega zmienia i podaj ile takich komisji z błędami jest dla Nawrockiego a ile Trzaskowskiego
  • Odpowiedz
  • 0
@trele12: A co, chcesz się przestać błaźnić na wykopie? Ludzie już wysyłają tabelki, to możesz sobie przejrzeć tag, może znajdziesz.
  • Odpowiedz