Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 228
@ul_Chabrowa_9_84-223_Linia:
Co ma do tego polityka?
Dokładnie to samo trwa na Fb jeśli idzie o komentarze powyborzczy. Każda bańka wkleja jakiś urywek wypowiedzi drugiej strony i po 7500 polubien że wyborcy drugiej strony to debile.
Na co to wam?
  • Odpowiedz
@text: amebami z komentarzy na FB nie ma sensu się przejmować, bo plebs nie rozumie że przez takie dzikie praktyki zrobi się w Polsce bangladesz. Jeden stanie jak pała na pasach, za chwile za nim stanie 2 kolejnych, jeszcze pięciu innych się zesra na środku itd.
takim cvelom się daje mandaty, jeśli utrudniają ruch, tak? ewentualnie pojazd na lawetę. gdzie problem?
  • Odpowiedz
@text: panie. Pół roku temu byłem świadkiem wypadku śmiertelnego. Policji dałem film z kamerki i ktoś od nich wrzucił to na tik toka. Hejt jaki się w necie na mnie wylał za to, że jak widziałem jak auto dachowało po wybiciu sie z rowu powiedziałem do żony żeby dzwoniła na policje. Policje bo to mi pierwsze do głowy weszło w szoku w jakim byłem.
Po co gdzieś dzwonić od razu
  • Odpowiedz
@text: jak wrzuciłem zdjęcie na grupę osiedlową, na którym ziom po wąskim chodniku wjechał pod same drzwi bloku, blokując przejście, to prawie mnie zjedli xD wyzywanie od konfidentów, jeden nawet znalazł moja dziewczynę i napisał do niej jak ona może być z takim konfidentem xD cyrk
  • Odpowiedz
@text: normalni ludzie mają jakieś zajęcia po pracy, takie przygłupy co komentują na facebooku po robocie siedzą i oglądają telewizję albo facebooka
  • Odpowiedz
@text: jak raz słyszałem taką jedną matkę z BMW X6M pod angielskim córki, ktora sie skarżyła, że ktoś wezwał straż miejską na jej parkowanie, kiedy musiała zostawić auto na zakazie na pasach, bo jak inaczej miała zanieść pieniądze do banku. A tatusiowie simpowali do niej: tak masz rację, ze to chamstwo tak zadzwonić i donosić, to z zawiści, ze ich nie stać.

Trzeba było sąsiada nagrać i żonie pokazać, jakie
  • Odpowiedz
  • 7
@text: dopiero jak człowiek popracuje w obsłudze klienta to dociera do niego, że takie mamy po prostu społeczeństwo.
  • Odpowiedz