Wpis z mikrobloga

@mightyandrzej777

Lepsi xdd to już Rokita dawno temu powiedział, że Tuskowi co się udało po mistrzowsku to wmówić tłumokom, że są mądrzejsi od postawienia X przy jakimś nazwisku na kartce wyborczej xdd

I teraz ta ciemnota kolportuje swoje wyobrażenia wyciągnięte z tuskowego tyłka na wykop i inne media społecznościowe xddd
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Nie da się bo nie słuchają. Próbowałem kilka razy w życiu dyskutować z wyborca PiSu o polityce, nie da się rozmawiać, bo na samo słowo "Tusk" reagują agresja. Nie żebym był inny, też teraz Tuska za te wybory bym wywiózł na taczce, przegrana to jego wina.
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Tak, 80% Julek i starych bab z wyższym wykształceniem głosuje na Trzaska, a pewnie ponad 50% mężczyzn z wyższym na Nawrockiego, a oni się łudzą, że inteligentni ludzie głosują tylko na Trzaska xD
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777 ale dane z PKW właśnie to pokazują, że osoby z niższym wykształceniem zdecydowanie częściej głosowały na Nawrockiego. Wiem, że wy - konfedepisowcy nie chcecie konkretów, ale takie są fakty.
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Przecież to fakt, że zdecydowana większość ludzi z wykształceniem podstawowym głosowała na KN a zdecydowana większość z wyższym na RT. Jeśli ktoś traktuje przytaczanie faktów za obelgę to najwyraźniej ma na tym polu kompleksy.
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Ciekawe jak, skoro oni nic poza nienawiścią do Tuska nic nie rozumieją. Miałam przykład dzisiaj rano. Usłyszałam że może rząd teraz będzie lepiej rządził, a na pytanie co teraz rząd zrobił źle to usłyszałam że ona się nie zna ale na pewno źle rządzi. Więc o czym my mówimy.
  • Odpowiedz
@grzanka6608: rokicie udało się też być jednym z najbardziej bezkręgowych i nieefektywnych polityków swojego szczebla w swoim pokoleniu, który po latach wylazł z jaskini w przebraniu menela i robi tournee po kajotach tego świata aby mu na chleb starczyło do pierwszego, bo n-----------e w tuska się po prostu sprzedaje
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: jeśli nie trafia do was argument, że rządzi koalicja 8 partii, a nie PO, jeśli w ogole ktoś rozważa, że sutener uzależniony od woreczków nikotynowych jest lepszym kandydatem na prezydenta niż osoba z doświadczeniem w polityce międzynarodowej i językami, to o jakiej logice my tu mówimy?

Kto wprowadził zielony ład? Kim jest Wojciechowski? Do czego zadeklarował się Morawiecki w planie KPO i kto jest jego autorem?
  • Odpowiedz
@Gluptaki: Wiesz, że nie każdy potrzebuje wyższego wykształcenia i nawet nie myśli o studiach? Mało tego jak masz znajomych w HR to popytaj jak teraz wygląda podejście do wyższego wykształcenia i dowiesz się, że właściwie tylko w budżetówkach jest to brane pod uwagę. W prywatnych firmach nikt nie patrzy czy ukończyłeś wyższą uczelnie bo to zupełnie nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
ogliby wyjaśniać oponentów w dyskusji w sposób merytoryczny

@mightyandrzej777: dziennie dowiadujesz się o nowych aferach pisowców, o nowych zarzutach, o nowych wałkach. Dotyczą one także obywatelskiego elekta. Co ci więcej wyjasnić?
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Ale mam ci napisać esej dlaczego człowiek wyłudzający mieszkania komunalne i biorący udział w ustawkach nie nadaje się na prezydenta? Co dalej? Będziemy organizować konferencję naukową zgłębiającą temat tego, czy woda jest mokra?
  • Odpowiedz
Skoro wyborcy RT uważają się za lepszych od wyborców KN

@mightyandrzej777: ale nikt nie musi się uważać. Takie są fakty, i odsetek ludzi inteligentnych po studiach jest większy niż tych po podstawowym. Prawaki uwielbiają przecież takie brutalne statystyki.
  • Odpowiedz