Wpis z mikrobloga

Tak więc mamy to co mamy. 51% ludzi z niską inteligencją, którzy uznali, że kibol (dosłownie i w przenośni) jest lepszym prezydentem niż wykształcony i doświadczony Rafał Trzaskowski. Okazuje się że zagłosowano jak Ewa powiedziała w niżej zamieszczonym filmie nie dlatego by zagłosować na Nawrockiego, ale by zrobić na przekór i zagłosować przeciw Tuskowi. A na koniec dam tu wywiad ładnej Posłanki do europarlamentu Ewy Zajączkowskiej, która mówi o całej wojnie o politykach. Moje zdanie jest takie, by jak najszybciej Nawrocki skończył kandydaturę na prezydenta, bo ludzie nie zdają sobie sprawy z tego do jakiej ruiny może doprowadzić i jak może okraść, już podniszczony kraj ten Karolak sługa kaczora.

ErogowyDrogowy - Tak więc mamy to co mamy. 51% ludzi z niską inteligencją, którzy uzn...

źródło: nawrockidobrytrzaskowskizly

Pobierz
ErogowyDrogowy - Tak więc mamy to co mamy. 51% ludzi z niską inteligencją, którzy uzn...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hankook: ta typiara to się kręci w tych środowiskach odkąd pamiętam, zaczęło się od korwina. silne parcie na szkło dlatego nie mogę jej traktować poważnie bo ją za dobrze pamiętam xD
  • Odpowiedz
ta typiara to się kręci w tych środowiskach odkąd pamiętam, zaczęło się od korwina. silne parcie na szkło dlatego nie mogę jej traktować poważnie bo ją za dobrze pamiętam xD

@tubkas12: Ona przez jakiś czas miała nawet konto na wypoku ale prędko je usunęła bo ludzie z niej bekę toczyli xD
  • Odpowiedz