Wpis z mikrobloga

Wy nawet nie wiecie jakie to jest satysfakcjonujące wejść po wyborach na Mirko i naśmiewać się z was zwolenników Trzaskowskiego

@Randy_the_Ram: ale rozumiesz,że 10mln ludzi nie nawiedzi takich patusow żyjących z naszych pieniędzy, a alfons ledwo wygrał o parę głosów - pewnie mniej niż dziennie metrem jezdzi
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: sam jesteś patusem, zobacz ile nienawiści zmieściłeś w jednym komentarzu. OP i tak użył bardzo łagodnego języka w porównaniu z tym jakim szambem zalewaliście ten portal.
Jak zwykle bezrefleksyjne egotopy po-wskie nie uczą się na swoich błędach xD
  • Odpowiedz
Wy nawet nie wiecie jakie to jest satysfakcjonujące wejść po wyborach na Mirko i naśmiewać się z was zwolenników Trzaskowskiego.

@Randy_the_Ram: I co, warto było? Liczysz, że prezydent którego wybrałeś będzie cie dumnie reprezentował? Że będzie się dogadywał z rządem chociażby w temacie zagrożenia ze strony rosji? Że nie wyśle cie w kamasze?
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram: Mnie znacznie bardziej bawi fakt, że wyborcy Rafała Trzaskowskiego za argument podwali na przykład jego wykształcenie, ale w momencie kiedy ktoś im odpowiadał iż Nawrocki również jest wykształconym człowiekiem doktorem jakby nie było to oni umniejszali temu osiągnięciu nagle.
  • Odpowiedz
a alfons ledwo wygrał

@moj_wykopowy_login: Przede wszystkim to Karol Nawrocki nie mógł być alfonsem ponieważ ma 42 lata obecnie a osoba dla której miał pilnować dziewczyn ma obecnie 33 lata, czyli prosta matematyka w latach w których miało się to dziać osoba dla której miał świadczyć takie usługi miała 16/17 lat a Nawrocki był od niej 9 lat starszy. Pokaż mi mafie sutenerów którą dowodzi nastolatek i to jeszcze taką
  • Odpowiedz
której miał pilnować dziewczyn ma obecnie 33 lata, czyli prosta matematyka w latach w których miało się to dziać osoba dla której miał świadczyć takie usługi miała 16/17 lat a Nawrocki był od niej 9 lat starszy. Pokaż mi mafie sutenerów którą dowodzi nastolatek i to jeszcze taką złożoną z dorosłych facetów, przecież to jakaś abstrakcja jest w co w ogóle wierzycie.

@Cztero0404: ale rozumiesz,że obalasz Twitter tego ostuda, co
  • Odpowiedz
@FatSniper: Nie bój się, ja sobie będę żył tak jak zawsze - niezależnie od władzy. Ja mam gdzieś politykę. Przejrzyj sobie moją aktywność na wykopie i porównaj ze swoją, prędzej to ty będziesz płakać i to lada dzień :) w sumie też już płaczesz xD

@kamil-talaga-18 hahaha słychać wycie? Znakomicie!

@munioman Nawet nie głosowałem na batyra, ja się po prostu z was śmieję. Jak były wybory, to uczyłem
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram nie płakałem za Dudy (nawet na niego głosowałem), za Komora, Kaczyńskiego, więc i teraz przeżyje. Można mieć, gdzieś, ale od polityki, jednak zależy w jakimś stopniu nasze życie
  • Odpowiedz