Aktywne Wpisy

ja_tu_tylko_na_moment +1652
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz
Lewusx +253
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz

Zapytam tutaj, może ktoś mi pomoże w sprawie wypełnienia zaproszeń na #slub #wesele
1. Jak mam kobietę-gościa która ma nazwisko panieńskie to piszę też to jej nazwisko? Bo plan był taki, że małżeństwa zapraszamy razem np. "Adam i Ewa Kowalscy" i chyba tak jest ok, ale co w przypadku "Adama Kowalskiego i Ewy Nowakowskiej-Kowalskiej"?
2. Jak zmar małżonek jakiejś osoby to wypada dopisać "z osobą towarzyszącą"? Bo w przypadku jakiejś babci 80+ lat to nie ma wątpliwości ale co z osobami względnie młodymi? Nie wiem czy kogoś mają.
3. Sytuacja jak wyżej ale osoby samotne. "Z osobą towarzyszącą" czy bez tego jak wiem np. że mają 60+ lat i całe życie mieszkają z rodzicami?
4. Zaproszenie dla osób które maja ślub przed moim. Bo mam kilka par i tam gdzie ślub będzie niedługo to poczekam i wręczę im jako parze, ale co z osobami co mają ślub np. z miesiąc przed moim, a zaproszenie muszę im wręczyć jeszcze przed ich ślubem?
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ad.1 - pozostań przy formie jednoczłonowej. W końcu z nikim innym facet nie jest ożeniony.
Ad.2 - oczywiście, że tak,
Ad.3 - na wszelki wypadek tak,
Ad.4 - zaproś ich przed ślubem. Jak nie zdążysz to wydrukuj zaproszenie już ze zmienionym nazwiskiem i wręcz właściwy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer