Aktywne Wpisy

adam-yxz +54
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +348

@mirko_anonim: to ja wychowam jak swoje jak brakuje ci instynktu co masz zrobić
@mirko_anonim: to z tym staraniem się o drugie dziecko spóźniłas się z 10lat
@Nemayu
@
Nie widziałeś co zrobił Braun terroryzując szpital
Ale obrzydliwa chłodna nazistowska kalkulacja eugeniczna bije z tego wpisu…
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Jestem za to ojcem dwójki dzieci, dwoje kolejne straciłem i jak czytam taki wysryw potencjalnej matki o "uszkodzeniu" i "terminacji" dziecka z zespołem Downa ze "chcianej ciąży" to w zasadzie jedyny zabieg jaki bym Ci zaproponował to sterylizacja...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Niestety katole, którzy "miłują bliźniego" tylko masturbują się do cudzych nieszczęść, a do rzeczywistej pomocy są ostatni więc na pomoc z tej strony, która zmusza do takiego czegoś to nie ma co liczyć jak się urodzi upośledzone dziecko.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Ale czemu ma trafiać do domu dziecka? Czemu nie ty weźmiesz na siebie ten ciężar skoro jesteś tym, który zrzuca ten cieżar na innych walcząc o zakaz aborcji? Czemu jak typowy katol masz wielka morde do kłapania, a krótkie raczki do
@mirko_anonim: Za to są osoby symetrystycznie chcące zmuszać dzieci do ginięcia, a lekarzy do zabijania.