Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @Morritz super że jesteś za życiem a nie tylko pitolisz o tym w Internecie jak inni prawacy, ile takich dzieci już wychowałeś? Co cię napędza w tym wspaniałym dziele? Co jest najtrudniejsze w wychowywaniu dzieci z wadami genetycznymi które przejmujesz od rodzin które ich nie chcą? Co się z nimi stanie jak ty umrzesz, masz to jakoś ogarnięte? Podziel się swoją historią bo mnie urzeka

@
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ProstyHuop jesteś w podstawówce że aż tak nie ogarniasz jak działa prawo? Nawrocki nie podpisze nic co pozwoli rodzicom podjąć decyzję czy chcą mieć takie dziecko bo on uważa że to on jako prezydent i katolik ma mieć decydujące zdanie. On akurat chce zmuszać do rodzenia, takich zwrodnialców którzy by chcieli symetrystycznie zmuszać do aborcji na szczęście nie ma.

Nie widziałeś co zrobił Braun terroryzując szpital
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
obowiązkowy-kreator-29: Nie jestem katolikiem, nie jestem wyborcą pisu ani Nawrockiego.
Jestem za to ojcem dwójki dzieci, dwoje kolejne straciłem i jak czytam taki wysryw potencjalnej matki o "uszkodzeniu" i "terminacji" dziecka z zespołem Downa ze "chcianej ciąży" to w zasadzie jedyny zabieg jaki bym Ci zaproponował to sterylizacja...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
życzliwy-społecznik-69: Współczuje i doskonale rozumiem problem. Ja mam dwójkę a chciałbym 3 ale od zaostrzenia tego debilnego prawa się wstrzymaliśmy z żoną i zostanie już tylko 2ka.

Niestety katole, którzy "miłują bliźniego" tylko masturbują się do cudzych nieszczęść, a do rzeczywistej pomocy są ostatni więc na pomoc z tej strony, która zmusza do takiego czegoś to nie ma co liczyć jak się urodzi upośledzone dziecko.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
życzliwy-społecznik-69: @Nemayu:

Ale czemu ma trafiać do domu dziecka? Czemu nie ty weźmiesz na siebie ten ciężar skoro jesteś tym, który zrzuca ten cieżar na innych walcząc o zakaz aborcji? Czemu jak typowy katol masz wielka morde do kłapania, a krótkie raczki do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

ile dzieci już urodziłaś i oddałaś? Jak znosiłaś ciąże z upośledzonym płodem? Porody dzieci z wadami były bardzo bolesne dla Ciebie? Jak zareagowało otoczenie na to że rodzisz dzieci a potem je oddajesz w cholerę żeby podatnicy za nie płacili? Pytam bo urzeka mnie taki heroizm, nie podejrzewam cię oczywiście że jesteś facetem który tylko umie pitolić w necie ale w życiu się z takim problemem nie spotkał tylko
  • Odpowiedz
On akurat chce zmuszać do rodzenia, takich zwrodnialców którzy by chcieli symetrystycznie zmuszać do aborcji na szczęście nie ma.

@mirko_anonim: Za to są osoby symetrystycznie chcące zmuszać dzieci do ginięcia, a lekarzy do zabijania.
  • Odpowiedz