Obserwuję komentarze i chyba co do jednego jesteśmy wszyscy zgodni. Że gdyby Kaczyński wystawił psa Macierewicza na prezydenta, to wynik byłby taki sam.
Tylko najlepsze jest to, że jedna połowa Polski jest z takiej postawy dumna a druga połowa zażenowana. Taka mała różnica.
@robert_blaszczykowski: Jak bardzo musi być słaby Rafał w takim razie, skoro przy wsparciu mediów, obcięciu subwencji pisowi i ciągłych atakach medialnych na jego konkurenta przegrywa wybory.
O was jest ten wpis i ja bym nie był z tego dumny na waszym miejscu. Trzaskowski nie jest gorszy od Nawrockiego, to po prostu wyprane propagandą głowy tak twierdzą. Przykro mi
@wiesiu2: I dlatego po 2 latach gdzie coś ruszyło, chcecie wrócić do tych pamiętnych 8 lat? Szkoda na Was słów, spotkamy się na tagu #tvpis za 3 lata A Bosak z Wiplerem konfederacje i jakiekolwiek rozliczenia wyruchają bez mydła
@robert_blaszczykowski: pies mialby lepszy wynik, to że wygrali o włos to tylko i wyłącznie wina Kaczyńskiego. Oby uwierzyli w jego nieomylny geniusz, na teraz to jedyna szansa że przerżną w 2027.
No mlodzi, głupi, na dorobku tak :D starsi, co trochę przeżyli, a nadal produktywni jednak na Trzaska. I akurat nie uzależniałabym tu zasiłków od wieku, bo oprócz emerytury, to chyba równo wiekowo lecą piescetplusy
@Tunhan: Ja jestem u siebie od pokoleń. Polska była moi przodkowie tu byli, Polski nie było? Też tu byli i nie było problemu więc może jej znowu nie być, a i po mnie to spłynie. Rozejście się jest często lepszym rozwiązaniem niż życie w toksycznym związku. Ale jeśli kiedyś będę zmuszony do wyjazdu w obawie przed konfederopisowską zarazą ze wschodu to spalę wszystko do gołej ziemi, żeby w wasze łapska
@niecodziennyszczon: prawdziwy Polak patriota, wrogów masz tylko u siebie w głowie a nie wśród innych Polaków im szybciej wyjedziesz z kraju tym lepiej dla ogółu chociaż ja nie namawiam
im szybciej wyjedziesz z kraju tym lepiej dla ogółu
@Tunhan: Nie nigdzie się na razie nie wybieram. Miałbym się pozbywać sam z siebie okazji do tego, żeby szmaciarzom napsuć tyle krwi ile tylko można przy każdej możliwej okazji? Jeśli nie ja to kto? Niedoczekanie wasze XD
Nie nigdzie się na razie nie wybieram. Miałbym się pozbywać sam z siebie okazji do tego, żeby szmaciarzom napsuć tyle krwi ile tylko można przy każdej możliwej okazji? Jeśli nie ja to kto? Niedoczekanie wasze XD
Tylko najlepsze jest to, że jedna połowa Polski jest z takiej postawy dumna a druga połowa zażenowana. Taka mała różnica.
#polityka #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkonfederacji
@robert_blaszczykowski: nie może startować, nie ma 35 lat i polskiego obywatelstwa, szach mat.
O was jest ten wpis i ja bym nie był z tego dumny na waszym miejscu. Trzaskowski nie jest gorszy od Nawrockiego, to po prostu wyprane propagandą głowy tak twierdzą. Przykro mi
A Bosak z Wiplerem konfederacje i jakiekolwiek rozliczenia wyruchają bez mydła
@niecodziennyszczon: wyjeżdżacie z kraju w końcu x?
@Tunhan: Nie nigdzie się na razie nie wybieram. Miałbym się pozbywać sam z siebie okazji do tego, żeby szmaciarzom napsuć tyle krwi ile tylko można przy każdej możliwej okazji? Jeśli nie ja to kto? Niedoczekanie wasze XD
@niecodziennyszczon: smutne masz życie, przykro mi z Twojego powodu