Wpis z mikrobloga

@wiesiu2: I dlatego po 2 latach gdzie coś ruszyło, chcecie wrócić do tych pamiętnych 8 lat? Szkoda na Was słów, spotkamy się na tagu #tvpis za 3 lata
A Bosak z Wiplerem konfederacje i jakiekolwiek rozliczenia wyruchają bez mydła
  • Odpowiedz
@Vade: Coś Ci się malutka narracja sypie - młodzi zagłosowali na Nawrockiego no chyba, ze to grupa która największy socjal ciągnie xDDD
  • Odpowiedz
No mlodzi, głupi, na dorobku tak :D starsi, co trochę przeżyli, a nadal produktywni jednak na Trzaska. I akurat nie uzależniałabym tu zasiłków od wieku, bo oprócz emerytury, to chyba równo wiekowo lecą piescetplusy
  • Odpowiedz
@Tunhan: Ja jestem u siebie od pokoleń. Polska była moi przodkowie tu byli, Polski nie było? Też tu byli i nie było problemu więc może jej znowu nie być, a i po mnie to spłynie. Rozejście się jest często lepszym rozwiązaniem niż życie w toksycznym związku. Ale jeśli kiedyś będę zmuszony do wyjazdu w obawie przed konfederopisowską zarazą ze wschodu to spalę wszystko do gołej ziemi, żeby w wasze łapska
  • Odpowiedz
im szybciej wyjedziesz z kraju tym lepiej dla ogółu

@Tunhan: Nie nigdzie się na razie nie wybieram. Miałbym się pozbywać sam z siebie okazji do tego, żeby szmaciarzom napsuć tyle krwi ile tylko można przy każdej możliwej okazji? Jeśli nie ja to kto? Niedoczekanie wasze XD
  • Odpowiedz
Nie nigdzie się na razie nie wybieram. Miałbym się pozbywać sam z siebie okazji do tego, żeby szmaciarzom napsuć tyle krwi ile tylko można przy każdej możliwej okazji? Jeśli nie ja to kto? Niedoczekanie wasze XD

@niecodziennyszczon: smutne masz życie, przykro mi z Twojego powodu
  • Odpowiedz